Velvære og behandlinger i mst

Udover sved på panden er det også muligt at forkæle sig selv med diverse behandlinger i centret.

Japansk lifting

Japansk lifting er en unik naturlig ansigtsløftning, som er en kombination af ansigtszoneterapi, lymfe drænage og ansigtsmassage.
Ved hjælp af japanske liftings specielle teknikker opnår man naturligt ansigtsløft og dit ansigt får en indre glød og huden til at stråle af velvære. De fine linjer reduceres og spændinger i muskler og væv frigives.
Japansk lifting giver dig et naturligt ansigtsløft og reducerer rynkerne uden et kirurgisk indgreb. Massagen virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlig ældning.
Book via betterbody.onlinebooq.dk eller hos Jane Sandvik på sms 24696041

Body All Mind kropsterapeutisk behandling

Som noget nyt tilbyder vi nu Body All Mind kropsterapeutisk behandling. Behandlingen kan lindre gener og smerter i kroppen og vil gavne dig, der ønsker at finde balancen mellem krop og sind.

Der fokuseres på at skabe en sund balance i din krop ved at sætte gang i kredsløbet. Lymferne aktiveres og der genskabes en gennemstrømning i hele din krop.

Book via perfectbodybalance.dk eller hos Brian Dahl på sms 22905264

Effektiv massagebehandling

Massage afhjælper lidelser i bevægeapparatet, skaber balance i kroppens muskler, organer, kredsløb og immunforsvar.
Massage virker smertestillende på ømme og overbelastede muskler, og kan bruges i behandlingen af en række muskellidelser, både akutte og kroniske.
Foruden massage, hvor jeg går i dybden i de enkelte muskelgrupper, bruger jeg led-mobilisering, laser-terapi, lymfedrenage og påvirkning af trigger- og akupunkturpunkter i min behandling.
Book via bookningssystemet eller hos Jane Sandvik på sms 24696041

Diagnosticering med Nicolai

At mst er en helt unik træningsform ved alle, der træner her. Men vidste du at træningssystemet er udviklet af Nicolai i samarbejde med en læge på baggrund af Nicolais egen historie?

Nicolai kender alt til ineffektiv træning, kroppens små skævheder, skavanker eller skader og ved hvordan langt det meste kan trænes væk ved hjælpe af mst systemets skånsomme og effektive effekt på kroppen.

Har du en skævhed eller skavank i kroppen, kan du som medlem af mst booke Nicolai til diagnosticering for kr. 850, hvor han gennemgår din krop og giver dig en række øvelser, der netop afhjælper dine problemer.

Omega 3 – det behøver ikke smage af fisk

At Omega 3 er utrolig vigtig for kroppen ved de fleste.
Men ved du at Omega 3 er en essentiel fedtsyre, hvilket betyder, at du ikke selv kan danne den og derfor er nødt til at få den tilført via din kost?
Der er så mange gevinster ved omega 3, at det er helt tosset ikke at sørge for, at man får dækket sit behov. At spise fisk to gange om ugen er slet ikke nok, så det anbefales at man tager et tilskud af omega 3.
I mst nordic anbefaler vi EQ Pure Arctic Oil, der er ren omega-3 olie fra 100% arktisk vildfisk med økologisk, koldpresset olivenolie og vitamin D3 – tilsat en frisk smag fra naturlig citron.
Kontakt Guro på guro@mst-nordic.dk