MST instruktører

Nicolai Back

Underviser på: mst basic, mst senior, specialhold og er personlig træner

Jeg hedder Nicolai og er grundlægger af mst. Jeg har en idrætsfaglig uddannelse og har spillet håndbold på eliteplan i mange år. Derfor har jeg trænet et væld af timer med både ineffektivitet og skader til følge. Det var i forbindelse med træningen, at jeg fik den grundlæggende ide om at bygge et træningssystem, der er meget mere skånsomt men samtidig mere effektivt.

”Jeg har set mange motionister, der udfører øvelserne forkert og jeg gør derfor meget ud af at forklare og vise de forskellige øvelser, så man får den bedste effekt ud af sin træning”.
Vi ses i mst. Nico

Guro Gardsjord Heilmann

Underviser på: mst basic, mst cardio/styrke og er personlig træner.

Jeg hedder Guro og er medejer af mst nordic. Jeg har en bachelor i psykologi og har i mange år beskæftiget mig med dans og bevægelse. Der er som regel tempo på mine hold og jeg har derudover i en årrække kørt challenge forløb. Her laver jeg speciel mst træning og coacher folk i gavnligheden af antiinflammatorisk kost, Omega 3, stresshåndtering, at få nok søvn og vand – de vigtige ting, hvis man vil have en velfungerende krop, der er fuld af energi.
”Man må godt få sved på panden i mine timer. Hemmeligheden bag træning er, at gøre det! Man kan, hvad man vil…”
Vi ses i mst. Guro

Maria Juul

Underviser på mst outdoor, funktionel styrke, senior og er personlig træner.

Jeg hedder Maria og er uddannet inden for både ernæring, idræt og sundhed. Jeg er ny som mst instruktør, men har arbejdet som træner i flere år. I mine timer vil i opleve at jeg godt kan lide udfordringer, der bringer lidt sved på panden.
”Selvom der er udfordringer, højt tempo og sved på panden, så kan alle kan være med”.
Vi ses i mst. Maria

Andreas Wiking

Underviser på mst outdoor, funktionel styrke og HIIT.

Jeg hedder Andreas og er ny instruktør i mst. Jeg har i flere år beskæftiget mig med ernæring og træning
og elsker træning, hvor øvelserne giver god energi. Jeg nyder at træne outdoor og HIIT med fleksibilitet, styrke og tempo.
”Jeg elsker at give folk en allround træning af alle muskler i kroppen”.
Vi ses i mst. Andreas

Susanne Springborg

Underviser på mst basic, mst senior og Yoga.

Jeg hedder Susanne, er 48 år og har været mst instruktør siden september 2017.
Kombinationen af mst øvelser og god musik giver god energi og sjov ind i alle øvelser – gælder såvel for Basic som Senior. Jeg nyder at træne mst med fleksibilitet, styrke og tempo samt det mere meditative i yogaen, da de to træningsformer komplementerer hinanden.
”Jeg elsker at hjælpe folk til at få en større kropsbevidsthed, styrke og en helhedstilgang til kroppen”.
Vi ses i mst. Susanne

Jullie Wogelius

Underviser på mst basic og mst cardio/styrke.

Mit navn er Jullie og jeg er født i 1973. Jeg har været med i mst fra begyndelsen og er vild med træningsformen. For 3 år siden startede jeg som instruktør. Jeg underviser onsdag og fredag morgen kl. 6.00. Kom glad og spark dagen i gang med mobilitet, styrke og smidighed.
”I vil opleve i timerne at jeg godt kan lide udfordringer, der bringer lidt sved på panden og musik, der giver en lyst til en lille dans”.
Vi ses i mst. Jullie

Emil Velo Laibo

Underviser på mst basic, mst cardio/styrke, mst thorax, mst hiit.

Mit navn er Emil og jeg studerer til fysioterapeut på Metropol i København. Med en aktiv baggrund indeholdende elite-fodbold, kampsport og triatlon, har jeg et bredt syn på hvordan vi som individer bruger vores kroppe aktivt.
”Min tilgang til det at træne, er at skabe det stærkest mulige bevægelsesapparatet, for der igennem at opnå en øget daglig livsglæde ved en sund og stærk krop”.
Vi ses i mst. Emil

Freya Helena Rasmussen

Underviser på Krav Maga (selvforsvar) for børn/unge.

Jeg hedder Freya og er 34 år. Jeg blev oplært som mst instruktør i 2018. Jeg er uddannet mindfulness instruktør, personlig træner og kostvejleder med speciale i vægttab og sportsernæring. Jeg er derudover uddannet instruktør i selvforsvar, for civile voksne og børn og underviser i Krav Maga, som I også finder hos mst hver tirsdag.
”Jeg er tilhænger af det brede, positive sundhedsperspektiv, med udgangspunkt i den enkelte”.
Vi ses i mst. Freya