MST instruktører

Nicolai Back
Underviser på mst basic, mst cardio/styrke, mst senior+, Thorax, specialhold for div. sportsfolk, retreats og er desuden personlig træner, samt terapeut.
Mere om Nicolai
Jeg hedder Nicolai og er grundlægger af mst. Jeg har en idrætsfaglig uddannelse og har spillet håndbold på eliteplan i mange år. Derfor har jeg trænet et væld af timer med både ineffektivitet og skader til følge. Det var i forbindelse med træningen, at jeg fik den grundlæggende ide om at bygge et træningssystem, der er meget mere skånsomt men samtidig mere effektivt.

”Jeg har set mange motionister, der udfører øvelserne forkert og jeg gør derfor meget ud af at forklare og vise de forskellige øvelser, så man får den bedste effekt ud af sin træning”.
Vi ses i mst. Nico
Guro Gardsjord Heilmann
Underviser på mst basic, mst cardio/styrke, mst tempo core, challenge forløb, retreats og er desuden personlig træner.
Mere om Guro
Jeg hedder Guro og er medejer af mst nordic. Jeg har en bachelor i psykologi og har i mange år beskæftiget mig med dans og bevægelse. Der er som regel tempo på mine hold og jeg har derudover i en årrække kørt challenge forløb. Her laver jeg speciel mst træning og coacher folk i gavnligheden af antiinflammatorisk kost, Omega 3, stresshåndtering, at få nok søvn og vand – de vigtige ting, hvis man vil have en velfungerende krop, der er fuld af energi.

”Man må godt få sved på panden i mine timer. Hemmeligheden bag træning er, at gøre det! Man kan, hvad man vil…”
Vi ses i mst. Guro
Lasse Møllgaard Olsson
Underviser på MST basic, Cardio/styrke, senior, Thorax og er personlig træner.
Mere om Lasse
Jeg hedder Lasse og er uddannet i Sport Management. Jeg er ny som mst instruktør, men har arbejdet med ThoraxTrainer i 6 år som Master Trainer. I mine timer vil i opleve at jeg godt kan lide udfordringer, der bringer lidt sved på panden.

”Selvom der er udfordringer, højt tempo og sved på panden, så kan alle kan være med”.
Vi ses i mst. Lasse
Susanne Springborg
Underviser på mst basic, mst senior og Yoga.
Mere om Susanne
Jeg hedder Susanne, er 48 år og har været mst instruktør siden september 2017. Kombinationen af mst øvelser og god musik giver god energi og sjov ind i alle øvelser – gælder såvel for Basic som Senior. Jeg nyder at træne mst med fleksibilitet, styrke og tempo samt det mere meditative i yogaen, da de to træningsformer komplementerer hinanden.

”Jeg elsker at hjælpe folk til at få en større kropsbevidsthed, styrke og en helhedstilgang til kroppen”.
Vi ses i mst. Susanne
Jullie Wogelius
Underviser på mst basic og mst cardio/styrke.
Mere om Jullie
Mit navn er Jullie og jeg er født i 1973. Jeg har været med i mst fra begyndelsen og er vild med træningsformen. For 3 år siden startede jeg som instruktør. Jeg underviser onsdag og fredag morgen kl. 6.00. Kom glad og spark dagen i gang med mobilitet, styrke og smidighed.

”I vil opleve i timerne at jeg godt kan lide udfordringer, der bringer lidt sved på panden og musik, der giver en lyst til en lille dans”.
Vi ses i mst. Jullie
Emil Velo Laibo
Underviser på mst basic, mst cardio/styrke, mst thorax, mst hiit.
Mere om Emil
Mit navn er Emil og jeg studerer til fysioterapeut på Metropol i København. Med en aktiv baggrund indeholdende elite-fodbold, kampsport og triatlon, har jeg et bredt syn på hvordan vi som individer bruger vores kroppe aktivt.

”Min tilgang til det at træne, er at skabe det stærkest mulige bevægelsesapparatet, for der igennem at opnå en øget daglig livsglæde ved en sund og stærk krop”.
Vi ses i mst. Emil
Freya Helena Rasmussen
Underviser på  Krav Maga.
Mere om Freya
Jeg hedder Freya og er 34 år. Jeg blev oplært som mst instruktør i 2018. Jeg er uddannet mindfulness instruktør, personlig træner og kostvejleder med speciale i vægttab og sportsernæring. Jeg er derudover uddannet instruktør i selvforsvar, for civile voksne og børn og underviser i Krav Maga, som I også finder hos mst hver tirsdag.

”Jeg er tilhænger af det brede, positive sundhedsperspektiv, med udgangspunkt i den enkelte”.
Vi ses i mst. Freya