MST instruktører

Nicolai
Guro
Susanne
Julie
Maria
Andreas
[mvc_flip_box height=”350″ front_bg=”#000000″ image_id=”2287″ title=”Emil Velo Laibo” desc=”Underviser på mst basic, mst cardio/styrke, mst thorax, mst hiit.” color=”#ffffff” descrcolor=”#ffffff” bgcolor=”#f2f2f2″]Mit navn er Emil og jeg studerer til fysioterapeut på Metropol i København. Med en aktiv baggrund indeholdende elite-fodbold, kampsport og triatlon, har jeg et bredt syn på hvordan vi som individer bruger vores kroppe aktivt.
”Min tilgang til det at træne, er at skabe det stærkest mulige bevægelsesapparatet, for der igennem at opnå en øget daglig livsglæde ved en sund og stærk krop”.
Vi ses i mst. Emil[/mvc_flip_box]
[mvc_flip_box height=”350″ front_bg=”#000000″ image_id=”2288″ title=”Freya Helena Rasmussen” desc=”Underviser på Krav Maga (selvforsvar) for børn/unge.” color=”#ffffff” descrcolor=”#ffffff” bgcolor=”#f2f2f2″]Jeg hedder Freya og er 34 år. Jeg blev oplært som mst instruktør i 2018. Jeg er uddannet mindfulness instruktør, personlig træner og kostvejleder med speciale i vægttab og sportsernæring. Jeg er derudover uddannet instruktør i selvforsvar, for civile voksne og børn og underviser i Krav Maga, som I også finder hos mst hver tirsdag.
”Jeg er tilhænger af det brede, positive sundhedsperspektiv, med udgangspunkt i den enkelte”.
Vi ses i mst. Freya[/mvc_flip_box]