Hvem er vi?

Vi hedder Guro og Nicolai og til dagligt driver vi træningscentret mst nordic, hvor vi i mange år har trænet folk i den helt unikke og effektive træningsform mst.

Mst står for muskeloskeletal træning, som kort sagt er en helt unik træningsform, der giver en smidig muskulatur og øget bevægelighed. Træningssystemet er udviklet af Nicolai i samarbejde med en læge på baggrund af Nicolais egen historie

Udover sin idrætsfaglige uddannelse, har Nicolai spillet håndbold på eliteplan i mange år. Derfor har Nicolai trænet et væld af timer med både ineffektivitet og skader til følge. Det var i forbindelse med træningen, at Nicolai fik den grundlæggende ide om at bygge et træningssystem, der er meget mere skånsomt men samtidig mere effektivt.

Guro har i mange år beskæftiget sig med dans og bevægelse og er mst instruktør. Hun har derudover stor erfaring med at coache folk i gavnligheden af antiinflammatorisk kost, Omega 3, stresshåndtering m.m. , hvis man vil have en velfungerende krop, der er fuld af energi.

”Vi har igennem årene trænet alle slags mennesker: unge, middelaldrende, seniorer, overvægtige, stressede, folk med store eller små skavanker osv.
Og vi ser hver gang, hvor gavnlig og hvor stor effekt mst træningen har på alle disse mennesker, der kommer og træner i centret.”

Vi er ikke som alle andre

Vi er nok lidt anderledes end de andre træningscentre.
Vi er ikke størst og vi har ikke flest medlemmer.
Vi er et tilpas stort og hyggeligt center, hvor du let finder dig til rette.

Vi kender vores medlemmer og forsøger at give hver enkelt den træning, de trives med. Atmosfæren er varm og indbydende og mst-træningen er også tilpasset dig, der ikke har trænet tidligere og /eller har fysiske udfordringer. Hos os finder man hovedsageligt voksne mennesker i alle faconer og fysisk form.

Alle kan være med!

mst er en unik træningsform, der styrker hjerne, krop og psyke – samtidig.
Lær din krop at kende – inde fra og ud. Få en bedre holdning, kvit skader og skavanker, slip for smerter og få maksimal energi.

Al træning bliver tilpasset og tilrettelagt hver enkelt deltager. Derfor kan alle være med – uanset om du dyrker elitesport, lige har født, har haft en lang skadespause, og uanset om du er barn, teenager, ung, over 40 eller pensionist. Alle vil hurtigt mærke fremskridt med mst.

Det handler om at komme ‘back to basic’

Det er grundstenen i alt hvad vi gør. Vi skal tilbage til grunden og opbygge kroppen indefra – mst styrker både scener, led, muskulatur og hjerne…

Kom og vær med

Vi tilbyder forskellige medlemskaber, så du kan få netop den træning,
der passer dig bedst, så du opnår dine mål.