Prøv personlig træning og lær hvordan du træner med minimalt slid og maksimal effekt

Personlig træning hos mst tager udgangspunkt i at du lærer principperne mere end at du trænes efter programmer med x antal kilo og gentagelser, som du gør hos alle fitness kæderne.

Med de rigtige principper i bagagen bliver din træning fremover automatisk mere effektiv. Og kan du først ‘sproget’ er det nemt for dig efterfølgende at vedligeholde og bygge videre.

Tankerne bag

Når du forstår tyngdepunktslinjerne og akserne i kroppen og lære at bevæge dig rigtigt med de rigtige tryk og være i balance, så vil effekten af din træning samt alt det, du ellers laver i din fritid være helt anderledes.

Så kort sagt drejer det sig om at forstå nogle simple principper, så du kan træne med minimalt slid og maksimal effekt, samtidig med at du undgår forkerte slid, skavanker og dermed udsætter kroppens ældningstegn.

Grundprincipperne

Med personlig træning hos mst lærer du et ‘sprog’ og nogle principper, der gør at uanset hvilken sportsgren eller fritidsaktivitet du ellers dyrker, så ved du hvordan man bevæger og træner kroppen korrekt.

Dette er gavnligt for alle aldre og uanset hvilket niveau, man dyrker sin sportsgren på – da man netop undgår unødige skævheder, skavanker og skader og samtidig opnår en meget mere effektiv træning fremover.

Effekten

På grund af vores livsstil i dag, ser vi alt for tit at folk har en større eller mindre skævhed og træner løs på trods af den. Dvs de i princippet bare bygger oven på den skævhed, der så ender i små skavanker, smerter og skader.

Med en personlig træner hos mst tages der udgangspunkt i din krop. Du bliver  rettet op i de skævheder du eventuelt har, du forebygger at de små skavanker opstår, du udskyder din krops ældningsproces og du får nøglen til en mere effektiv træning.

Ved at investere 2-3 timer om ugen på mst, gør du din krop i stand til at klare alt andet i din fritid uden at få de gængse slid, skavanker og skader.

Du har mulighed for at købe enkelt-timer, hvis du bare lige trænger til lidt inspiration og kærligt skub til at komme videre eller du kan købe forløb på en måned af 8 gange med to træningspas om ugen.

Personlig træning
1 time
10 klip
Nicolai
900
8.500
Guro
900
8.500
Andreas
900
8.500
Stine
900
8.500

Du får

  • Midaldrene eller ældre, der over tid har slidt kroppen, fået små skavanker og er blevet skæve i kroppen bliver rettet op med personlig træning hos mst. Du lærer hvordan du ikke fortsat slider skævt på dit bevægeapparat – primært knæ, hofter, ryg, skuldre og nakke.
  • Og så er der de unge, der fra start lærer at træne rigtigt. Dvs gennem en personlig træner hos mst lærer du at være afbalanceret, så du trykker rigtigt ned gennem dine fødder og forstår at isolere og adskille, så du får maksimal effekt ud af det, du laver.

Vi kræver at alle børn under 15, der melder sig ind i mst, starter med en times personlig træning. Hermed får de en korrekt start og forståelse for træningen, så de fremadrettet er rustet til at undgå de skævheder, skavanker og skader, der ellers vil opstå hen ad vejen.

Husk, det er aldrig for sent at forfølge sine mål!

Bestil en personlig træner, hvis du har brug for inspiration og vejledning til en effektiv træning, så du nemmere opnår de mål du har. Vi vender så tilbage og så finder vi sammen en tid, der passer til dig.

Du er i centrum

Med personlig træning hos mst vil instruktøren have fuld fokus på dig og din krop. Det er DIG, der i fokus og det er din kropsbygning og holdning, der bygges på, så du får en professionel træning, der er tilrettet dine eventuelle skævheder og små skavanker.

Instruktører

Er du i tvivl om, hvilken personlig træner, der passer bedst til dig? Så spørg os endelig i centret eller skriv det i formularen. Du må også gerne angive om du ønsker en enkelt time eller et forløb på en måned.

Bestil personlig træning