Spring Boot Camp

Vil du i dit livs bedste form?

Meld dig til Spring Boot Camp i MST Nordic. Den første boot camp starter tirsdag den 11.4. Vi fokuserer på teknik, effekt, øget kropsbevidsthed og optimerede resultater.

Hvem er du? Du er en person der tager træning seriøst, som ønsker at flytte dine grænser og få inspiration til din træning. Om du er ung eller moden, vil vi møde dig der du er og vi forventer at du giver det der skal til for at du skal nå dine mål. Vi skal gøre vores del.

Du får 5 uger med

  • 2 x holdtræning med Nicolai Back og Andreas Wiking.
    Tirsdage kl 19-20
    Torsdage kl 19-20
  • 2 gange holdtræning- du har adgang til alle hold på vores holdplan,
    ELLER Styrketræning efter individuelt udviklet styrkeprogram
  • Hjemmeøvelser med mobilitet og fleksibilitet
  • Kostvejledning

Forløbet inkl. coaching

Pris for medlemmer 4900,-
For ikke-medlemmer 5500,-

Tilmeld dig Spring Boot Camp

Spring Boot Camp løber fra 11. april til 11. maj med lukkede hold tirsdage kl. 19.00 – 20.00 og torsdage kl. 19.00 – 20.00.

”Hemmeligheden bag træning er, at gøre det!
Du kan, hvad du vil…“,

Nicolai Back

“D. 2. April 2012 blev skæbne datoen for mit vedkommende. Det var datoen hvor jeg blev indlagt med hele 3 blodpropper i mit højre læg grundet p-pille brug. Resultatet blev permanent skadede veneklapper efterfulgt af hele 3 år hvor jeg ikke kunne gå og dermed en hård hverdag med mistet førlighed og alt det der hører med.

Jeg fik trænet mig selv op til at kunne gå og løbe lidt igen, så ramte jeg muren. Så fortalte en god ven mig om MST træningscenteret hvor han selv gik og trænede. Sagde jeg skulle få mig en snak med Nicolai for han var sikker på at han ville kunne hjælpe. Jeg har aldrig været den store tilhænger af træningscentre. Det sagde mig ik noget. Hvorfor skulle man træne og løbe på maskiner når man kan komme ud i naturen som er 10 gange smukkere. Jeg kunne ik se fidusen, overhovedet.

Men jeg tog derhen og siden har jeg været tilmeldt utallige challenge hold og kører gerne den time (nogen gange to) gennem det Københavnske trafik for at komme lige præcist i dette MST Center og træne. Det siger vist det hele…

Så alt i alt hele 5 stjerner ud af de 5 mulige herfra”.
Sanda, 36 år

“Jeg meldte mig til Spring Challenge, da jeg dels havde problemer med ømhed og smerter i kroppen og dels havde de der irriterende par deller for meget på sidebenene. Jeg sov dårligt om natten, manglede energi og tænkte ikke synderligt over, hvad jeg gik og puttede i munden – jeg levede da ok sundt, tænkte jeg. Men jeg blev klogere!

På Challenge forløbet satte jeg et mål op sammen med Guro, der så støttede og guidede mig til at nå det – og jep, det er min overarm der er blevet tonet. Den er ihvertfald mere tonet end for 6 uger forinden, hvor jeg havde tendens til hængende mormor-arme…

Jeg har på de 6 uger tabt 5 kg, fået en mere tonet krop, mere energi og jeg sover meget bedre om natten. Jeg har derudover fået en hel anden tilgang til mad, for det er ikke et spørgsmål om svære fravalg – man lærer bare at vælge nogle andre sundere alternativer, der smager fantastisk!

Så jeg kan kun anbefaler jer andre at prøve det, uanset hvilke udfordringer eller mål, man render rundt med”.
Pernille, 46 år