Vi tilbyder challenge forløb 2 gange om året

Hvert forår og efterår afholder vi hhv. Spring Challenge og Leaf Challenge, der er forløb på 6 uger, hvor du får mulighed for at give dig selv et boost og få mere energi.

Uanset om du ønsker mere styrke og smidighed, vil i bedre form eller om du vil tabe dig, er challenge forløbet noget for dig. Du sætter nemlig selv dit mål og Guro vil hjælpe dig med at nå det!

Udfordringen på Guros challenge forløb ligger ikke kun i den fokuserede træning, men også på at drikke nok vand, spise efter antiinflammatoriske principper og at få sovet nok. Du får fonyet energi og du får styrket og tonet din muskulatur.

Spring Challenge foregår normalt i maj/juni
Leaf Challenge foregår normalt i oktober/november

6 ugers intensiv træning

  • 2 gange om ugen på lukket hold med en stram plan og fantastisk musik
    Normalt foregår det tirsdag kl. 17.30-18.30 og lørdage kl. 9.00-10.00
  • 1 gang om ugen på valgfrit hold
  • Opskrifter på sund antiinflammatorisk mad
  • 1 sæt catslides og en elastik til hjemmeøvelser
  • Individuel coaching for at opnå individuelle mål
  • Master classes med Nicolai Back

Forløbet inkl. træningsmaterialer og coaching

Træningsmaterialer består af elastik og 2x slides
Pris medlemmer kr. 3.500
Pris ikke medlemmer kr. 4.400

Reserver plads på Spring Challenge allerede nu

Spring Challenge løber fra start maj til midt juni med lukket hold tirsdage kl. 18.00 – 19.00 samt lørdag morgen kl. 9.00-10.00.
Skriv til Guro på guro@mst-nordic.dk og forudbestil en plads på næste forløb.
Du vil så høre mere, når tiden nærmer sig. Tilmeldingen er først bindende, når betaling er fuldført.

”Hemmeligheden bag træning er, at gøre det!
Du kan, hvad du vil…“,

Guro Heilmann

“D. 2. April 2012 blev skæbne datoen for mit vedkommende. Det var datoen hvor jeg blev indlagt med hele 3 blodpropper i mit højre læg grundet p-pille brug. Resultatet blev permanent skadede veneklapper efterfulgt af hele 3 år hvor jeg ikke kunne gå og dermed en hård hverdag med mistet førlighed og alt det der hører med.

Jeg fik trænet mig selv op til at kunne gå og løbe lidt igen, så ramte jeg muren. Så fortalte en god ven mig om MST træningscenteret hvor han selv gik og trænede. Sagde jeg skulle få mig en snak med Nicolai for han var sikker på at han ville kunne hjælpe. Jeg har aldrig været den store tilhænger af træningscentre. Det sagde mig ik noget. Hvorfor skulle man træne og løbe på maskiner når man kan komme ud i naturen som er 10 gange smukkere. Jeg kunne ik se fidusen, overhovedet.

Men jeg tog derhen og siden har jeg været tilmeldt utallige challenge hold og kører gerne den time (nogen gange to) gennem det Københavnske trafik for at komme lige præcist i dette MST Center og træne. Det siger vist det hele…

Så alt i alt hele 5 stjerner ud af de 5 mulige herfra”.
Sanda, 36 år

“Jeg meldte mig til Spring Challenge, da jeg dels havde problemer med ømhed og smerter i kroppen og dels havde de der irriterende par deller for meget på sidebenene. Jeg sov dårligt om natten, manglede energi og tænkte ikke synderligt over, hvad jeg gik og puttede i munden – jeg levede da ok sundt, tænkte jeg. Men jeg blev klogere!

På Challenge forløbet satte jeg et mål op sammen med Guro, der så støttede og guidede mig til at nå det – og jep, det er min overarm der er blevet tonet. Den er ihvertfald mere tonet end for 6 uger forinden, hvor jeg havde tendens til hængende mormor-arme…

Jeg har på de 6 uger tabt 5 kg, fået en mere tonet krop, mere energi og jeg sover meget bedre om natten. Jeg har derudover fået en hel anden tilgang til mad, for det er ikke et spørgsmål om svære fravalg – man lærer bare at vælge nogle andre sundere alternativer, der smager fantastisk!

Så jeg kan kun anbefaler jer andre at prøve det, uanset hvilke udfordringer eller mål, man render rundt med”.
Pernille, 46 år