MST løbehold

Ønsker du at komme i gang med at løbe, eller er du allerede en erfaren løber?
Som noget nyt opretter MST to former for løbehold: Et begynderhold og et erfarent løbehold.

MST-løb giver dig mulighed for at løbe i smukke omgivelser, hvor ruter, træningsprogrammer og løbeøvelser er tilrettelagt således, at du kun skal tænke på at snøre løbeskoene og komme afsted.

På løbeholdene vil du opleve et aktivt fælleskab, som vil gøre dig i stand til at nå dine mål eller blive en bedre løber – alt sammen med udgangspunkt i MST’s fokus på at træne og styrke alle aspekter af kroppen.

Begge MST løbehold bliver instrueret af Cecilie, der er en stor løbeentusiast med flere års erfaring. Cecilie har en ambition om at skabe et aktivt løbefællesskab, og hun vil gerne vise, at løb er lige til og simpelt.

MST Begynderhold

At starte med at løbe kan være en udfordring. Derfor er begynderholdet designet til at hjælpe dig med at komme i gang – uanset om du aldrig har løbet før eller hvis det er længe siden, du sidst har løbet. På begynderholdet starter vi langsomt op. Vi løber korte afstande og øger gradvist både afstanden og intensiteten af træningen. Det vil hjælpe dig med at undgå skader og overbelastning. Løbetræningen vil introducere dig til de grundlæggende principper for løb, hjælpe dig med at forbedre din teknik og give dig den nødvendige motivation til at fortsætte med at løbe.

Mød trygt op og løb med, og bliv eventuelt klar til næste niveau: MST Erfarent løbehold.

Mødested: foran MST-hovedindgang
Onsdag kl. 16:30-16:55
OBS! Starter op igen til foråret

MST Erfarent løbehold

Ønsker du en stærkere kondition, bedre løbestil eller noget helt tredje? Der er plads til det hele på MST Erfarent løbehold. Holdet er for dig, der har erfaring med løb (du kan løbe mere end 5 km), der savner et løbefællesskab, hvor din træning er planlagt og varieret. Så hvis du også elsker at løbe, eller ønsker at lære at elske at løbe, så kom og løb hos MST!

Mødested: foran MST-hovedindgang
Onsdag kl. 17:00-18:00
Søndag kl. 11:00-12:00
OBS! Starter op igen til foråret