Tilbydes snart:
Bliv certificeret mst instruktør

fokuseret træning til en målgruppe, der bare bliver større og større

MST træning er især egnet
som træning til seniorer

Fakta er at antallet af seniorer vokser i takt med at vi lever længere og længere. Selvom størstedelen af seniorerne lever et aktivt liv i dag, er der ingen, der slipper for den gradvise nedbrydning af kroppen og de små skavanker, der kommer snigende.

Og netop her er MST en helt unik træningsform med simple øvelser, hvor enhver senior hurtigt og fuldt ud vil mærke virkningen.

Derudover har MST også en effektiv virkning på alle med skævheder og slid – småskavanker vi alle opbygger, når vi sidder så meget foran computere og mobiler.

Du kan virkelig gøre en forskel

Nicolai Back er grundlæggeren og idémanden bag denne unikke træningsform.
Udover sin idrætsfaglige uddannelse, har Nicolai spillet håndbold på eliteplan i mange år. Derfor har Nicolai trænet et væld af timer med både ineffektivitet og skader til følge. Det var i forbindelse med træningen, at Nicolai fik den grundlæggende ide om at bygge et træningssystem, der er meget mere skånsomt men samtidig mere effektivt.
Hør hans historie og tanken bag MST træningssystemet i videoen til højre.

Hvad er tanken bag MST?

MST står for muskeloskeletal træning
– midlerne er enkle og de primære redskaber er ens hjerne og krop

MST træningsformen har eksisteret i 15 år med et utal af succeshistorier fra seniorer. Træningssystemet er udarbejdet af Nicolai Back i samarbejde med speciallæge Jonas Hertz. Nicolai Back er bl.a. tidligere professionel håndboldspiller og har på egen krop oplevet at træne for meget og forkert med skader til følge. Derfor udviklede han MST, der er en skånsom træningsform, der stadig er yderst effektiv.

MST træningen kan udøves på forskellige niveauer inden for styrke og tempo, så træningen kan tilpasses de forskellige holds formåen: mst senior, mst basic, mst basic+ og mst tempo/core.

Bliv MST instruktør

Vores instruktøruddannelse vil inspirere dig, du bliver en del af vores familie af instruktører, der alle dagligt forbedrer livet for en masse mennesker gennem den skånsomme og effektive MST træning.

Hvorfor blive en del af mst?
– gør hvad du elsker, skab velvære hos folk der har allermest brug for det
Vi vil mentorere dig gennem hele din rejse og motivere dig til at lykkes.

Du vil inspirere og motivere folk til at elske træning.
Bring din karriere op til næste niveau og bliv en del vores familie, der virkelig gør en forskel i folks liv.

Med MST lærer du dine hold bevidst at fokusere på alle bevægelser.
Deres kroppe bliver styrket og efter få måneder vil de opleve,
at deres skavanker forsvinder, da de faktisk helbreder dem selv.

Gør din passion til din profession

Tror du, at du har hvad der kræves for at blive en MST instruktør? Vi søger altid motiverede mennesker, der er klar til at gøre en forskel for andre folks liv.

Tag det næste skridt ved at tilmelde dig her. Vi sender dig alt hvad du behøver at vide for at komme i gang. Det bliver en fantastisk rejse!