Medlemsfordele hos mst

Som medlem i mst nordic får du automatisk en række fordele.
Scroll ned og se alle fordelene – det vil være en god idé at besøge denne side jævnligt, da vi løbende arbejder på at skaffe vores medlemmer flere fordele.

Løberen

Som medlem i mst opnår du -10% hos Løberen. Rabatten gælder på alle løbe -og træningssko samt tøj. Du skal blot sige, at du er medlem i MST Nordic, når du handler der.

Løberen sælger tøj og sko i følgende mærker: Adidas, Asics, Brooks, New Balance, Nike, Saucony, Inov-8, On og Salomon.

Mst’s medlemsrabat gælder i alle Løberens 8 butikker i hhv. Lyngby, Hillerød, København, Roskilde, Aarhus, Esbjerg, Vejle og Aalborg.

Challenge forløb i samarbejde med Aarstiderne

Vi har lavet en aftale med Aarstiderne, så vi til vores challenge forløb kan tilbyde måltidskasser med nedsat pris (-15%) på første kasse.
Med måltidskasser fra Aarstiderne får du alt, hvad du skal bruge til sunde og varierede måltider. Alle ingredienser til aftensmaden er med i kassen i lige præcis den mængde, du har brug for. Det eneste, du selv skal sørge for, er nogle få basisvarer (fx olie og eddike) – og så tilberedningen. Du får ligeledes opskrifter, der er nemme at følge.

Diagnosticering med Nicolai

At mst er en helt unik træningsform ved alle, der træner her. Men vidste du at træningssystemet er udviklet af Nicolai i samarbejde med en læge på baggrund af Nicolais egen historie?

Nicolai kender alt til ineffektiv træning, kroppens små skævheder, skavanker eller skader og ved hvordan langt det meste kan trænes væk ved hjælpe af mst systemets skånsomme og effektive effekt på kroppen.

Har du en skævhed eller skavank i kroppen, kan du som medlem af mst booke Nicolai til diagnosticering for kr. 850, hvor han gennemgår din krop og giver dig en række øvelser, der netop afhjælper dine problemer.

Playlister til træning

Den helt rigtige musik kan gøre, at du giver den ekstra gas, når du træner. Find inspiration i mst’s playlister. Guro vil løbende udvikle og uploade playlister, der har hvert deres fokus og egner sig til forskellig træning – tempo, styrke, udstrækning m.m.
Vi lægger playlisterne her på siden med link, så de kan downloades fra Spotify. Musikken vil ligeledes være tilgængelig fra computeren i køkkenet i mst, så man bare kan gå hen og vælge den ønskede liste og høre den i styrkerummet.

Gratis wi-fi i mst

Har du ikke altid dækning på mobilen, når du vil høre musik eller følge et træningsprogram til træning?

Så gå online med gratis WIFI i mst.

Sådan gør du:
1. Gå til listen over tilgængelige netværk på din telefon
2. Opret forbindelse til netværket
3. Se netværket og adgangskoden i køkkenet
4. Indtast adgangskoden – så er du i gang!