Det siger brugerne…

Før jeg begyndte at træne hos Mst Nordic havde jeg næsten altid ondt i ryggen – det er forsvundet. Udover den effektive træning elsker jeg den gode atmosfære og den gode sociale stemning – og kaffen.”

Pia, 67 år

Jeg startede hos mst for 4 uger siden, er rygopereret flere gange og har derfor trænet både hos fysioterapeut og andre træningscentre. Jeg er meget positivt overrasket over træningen i mst, der starter med grundig opvarmning i alle dele af kroppen og hver hvirvel i rygraden. Er ved hver træning blevet mødt af kompetente trænere, der ser hver enkelte bruger.”

Heidi, 46 år

Før mst var jeg ikke bevidst om hvordan eller hvilke muskler jeg brugte for at holde balancen, det giver mig rigtig meget at være blevet meget mere kropsbevidst- og skeletbevidst.

Solveig, 67 år

Jeg er den type, der har prøvet at være medlem af alle de store fitness kæder, hvor jeg lynhurtigt begyndte ikke at dukke op. Men det sker ikke hos mst, hvor stemningen blandt holddeltagerne, instruktørerne og træningen bare er helt unik – og stærkt vanedannende. Så tak til Nicolai og Guro for at give mig lysten til at træne, noget jeg aldrig har oplevet før og ærligt talt aldrig troede ville ske!

Pernille, 45 år

Efter få måneder er jeg meget mere smidig og har meget mindre ondt over lænden – (har haft svære smerter i mange år). Spiser ikke længere smertestillende medicin. Trænerne er super dygtige og der er plads til individuelle hensyn og vejledning. Stemning og humør er højt – Trods knokleri.

Ida Koch, 72 år

MST er god energi på alle måder. Kvalificeret træning og dejlig stemning. Tiden flyver, et rent frikvarter. Bonus er mærkbar god styrke, kondition og balance. Og så selvfølgelig godt humør. What’s not to like?

Helle, 53 år

Jeg havde igennem nogen tid haft tiltagende ledsmerter i hænder, fødder og nakke. Jeg prøvede fitnesscentre, men følte ikke at vejledningen var der. Jeg var nervøs for at ødelægge mine led yderligere, hvis jeg lavede øvelserne forkert. For godt et år siden startede jeg i MST. Her føler jeg mig tryg ved trænerne, der er fantastisk kompetente. Jeg kan mærke en kæmpe forskel i min krop, og tager ingen smertestillende medicin mere. Jeg er blevet stærk, og kan også mærke at min balance er markant bedre. Jeg prioriterer træning i MST højt, og har nu også fået nye venskaber og et fællesskab omkring træningen. At være medlem af MST har øget min livskvalitet markant.

Gitte, 45 år

Før jeg gik til mst, kunne jeg ikke holde til at spille tennis mere end et par fange om ugen, da jeg ellers fik skader i ryg, skulder og albue. Nu kan jeg spille ligeså meget jeg vil uden skader. Og jeg har fået meget hårdere slag, så tennisvennerne har spurgt, hvad jeg har gjort. Svaret er kort og godt. Jeg går til mst 3 gange ugentligt.

LT, 68 år

Jeg har været medlem af mst nordic siden 2014. Før var jeg medlem af Fitness, men prøvede så mst – og det var en dejlig forandring. Har får vi gået hele kroppen igennem på en forståelig måde, og hvis man er i tvivl, kan man altid spørge og få personlig hjælp – det er sjovt, og timerne er utrolig dejlige. Samtidig er samværet efter undervisning hyggelig med kaffe og andre søde elever. Jeg er meget glad for at komme.

Ulla From, 74 år

D. 2. April 2012 blev skæbne datoen for mit vedkommende. Det var datoen hvor jeg blev indlagt med hele 3 blodpropper i mit højre læg grundet p-pille brug. Resultatet blev permanent skadede veneklapper efterfulgt af hele 3 år hvor jeg ikke kunne gå og dermed en hård hverdag med mistet førlighed og alt det der hører med.

Jeg har altid været en tøz der brugte sin krop hårdt fysisk startende med ballet fra jeg var 4-10 år gammel, efterfulgt af andre dansetyper. Inden min skade løb jeg også 15 km 3x ugentligt og dansede så tit jeg kunne ud over løb. Kort sagt, jeg var vant til at bruge min krop fysisk og presse min krop fysisk. Det gav mig en enorm stor glæde i mit liv. Men det fik en brav afslutning da skaden indtraf. Lige pludseligt kunne jeg ik gå og udfolde mig fysisk som jeg var vant til. Jeg gik ned med flaget over det, men så sej som jeg er lærte jeg mig selv atter at gå. Startende med at kravle på alle 4. Så humpe og hoppe på et ben. Derefter gå langsomt. Gå hurtigere for til sidst at kunne løbe igen.

Jeg var stolt af mig selv da jeg kom dertil hvor jeg atter kunne løbe i det små. Så jeg begyndte at presse grænserne yderligere og kom op på 5 km. Derefter startede frustrationen….

For her ramte jeg muren. Lige meget hvor hårdt jeg trænede stod mit højre ben af når jeg nåede de 5 km. Læggen blev fyldt med væske, trods støttestrømpe brug og gjorde afsindigt ondt. Og jeg ville så gerne komme op på de 15 km jeg kunne løbe før. Forestil jer en pirat der løber på et træben. Min løbeture som før gav mig glæde, begyndte at blive en frustration og nederlag.

Så fortalte en god ven mig om MST træningscenteret hvor han selv gik og trænede. Sagde jeg skulle til og få mig en snak med Nicolai for han var sikker på at han ville kunne hjælpe. Jeg har aldrig været den store tilhænger af træningscentre. Det sagde mig ik noget. Hvorfor skulle man træne og løbe på maskiner når man kan komme ud i naturen som er 10 gange smukkere. Jeg kunne ik se fidusen, overhovedet. Men jeg tog derhen og fik en snak med Nicolai.

Jeg fik mig en personlig træner der lærte mig lidt om maskiner og hvordan man bruger dem og vægttræning af hele kroppen. Den personlige træner i MST fik sig noget af en opgave, for ud over at lære mig om maskiner og brugen af dem og vægttræning skulle det også gøres sjovt for mig hvis det skulle holde stik mange år fremover.

Så her gik jeg og vægt trænede, men mit løb blev ik bedre… men jeg blev ved. Det var først da Nicolai og Guro igen fik fat i mig og sagde at jeg skulle prøve at suplere med deres holdtræning og nøjes med at løbe de 5 km bare flere gange om ugen at der virkeligt begyndte at ske noget.

Jeg begyndte at blive stærkere. Jeg begyndte at elske at træne. Jeg begyndte at opdage hvad min krop ellers godt kunne presses til og klare. Jeg begyndte at være stolt af min krop igen og dens formåen. Jeg følte mig atter godt tilpas i mit eget skind. I dag er jeg oppe på 7 km løb før mit ben brokker sig.

Jeg kommer nok aldrig til at løbe de 15 km 3x om ugen igen. Men jeg er helt okay med det for jeg kan så meget andet nu. Siden hen har jeg været tilmeldt utallige challenge hold og kører gerne den time (nogen gange to) gennem det Københavnske trafik for at komme lige præcist i dette MST Center og træne. Det siger vist det hele…

Ærligt talt et kæmpe stort tak til Guro og Nicolai for at have skabt sådan et skønt og familiært sted at træne hvor atmosfæren altid er rar. Kæmpe stort tak også for at have givet mig min træningsglæde og livskvaliet tilbage. Dette kan jeg slet ik takke nok for.

Jeg vil hermed også sende et stort tak til mine holddamer og holdmænd som jeg har svedt meget igennem med og ømmet mig med igennem tiden her i MST. Jeg nyder jeres sejhed,ukuelighed og gode humør selv under de mest udfordrende øvelser. I er med til at gøre oplevelsen i MST sjov.

Så alt i alt hele 5 stjerner ud af de 5 mulige herfra.

Sanda Zahirovich Aggerholm, 36 år

Jeg er 88 år og har det betydeligt bedre end jeg havde det for 3 år siden som 85’ årg, hvor jeg begyndte at træne hos mst nordic. Før forbød mine børn mig at tage bad i mit badekar, når jeg var alene, fordi jeg havde svært ved at komme op af karret. Det kan jeg sagtens nu – nu springer jeg ud af badet, helt uden problemer.”

Birgitte, 88 år

Jeg har deltaget i træning siden 2013 – bliver snart 83 år, og glæder mig over stadig at have god bevægelse i mine led og en følelse af veloplagthed efter en træningstime.

Anni Risum, 83 år

Jeg er blevet meget mere tryg ved at gå i skoven efter at have trænet hos mst nordic, her har mit fokus været på kropsbevidsthed og på balance, og det har været en stor hjælp efter en blodprop.

Gitte, 68 år

Hos mst-nordic kan trænerne deres anatomi og fysiologi – man kan mærke at der ligger mange tanker bag konceptet. Her er fokus på kropsbevægelighed og hele kroppen bliver gennemarbejdet hver gang på holdene. Det bliver aldrig kedeligt, konceptet udvikler sig hele tiden og selvom grundprincipperne er de samme hver gang, så har de forskellige undervisere deres egne måder at træne på – jeg går flere gange om ugen.

Inge-Lis

Opnå dine mål

Vi tilbyder forskellige medlemskaber, så du kan få netop den træning,
der passer dig bedst, så du opnår dine mål.