Spar 20% på produkter fra Helsam

Vi har lavet et samarbejde med Helsam og har nu mulighed for at skaffe jer kosttilskud m.m. med en rabat på 20%. I bestiller produkterne her og vi foretager så det endelige køb hos Helsam. Mst Nordic er derfor ikke ansvarlig for fejl, mangler ved produkterne eller om produktet er udgået eller udsolgt m.m.

Hvordan køber man?

  1. Vælg ønsket produkt
  2. Klik på køb og udfyld formularen
  3. Overfør beløbet via MobilePay til 988650
  4. HUSK at angive dit navn under besked i MobilePay
  5. Når betalingen er modtaget, bestiller vi produktet hos Helsam
  6. Vi giver dig besked, når produktet er ankommet og du henter det på kontoret i centret. Vi sender ikke produkterne med post

Kosttilskud fra Helsam

Kosttilskud bruges til at supplere den daglige kost. De fleste kender kosttilskud som vitamin- og mineralpiller. Din krop kan ikke altid selv danne de nødvendige mængder den har behov for, og derfor kan du hjælpe den godt på vej med sunde kosttilskud. Husk, at kosttilskud ikke må erstatte en sund og varieret kost.

Alle | Energi | Knogler og led | Muskel opbygning | Slank | Søvn og afslapning | Udrensning | Vitaminer/Proteiner/Mineraler

Vitaminer:
Female multiple fra Solgar
Vejl. udsalgspris kr. 198,00
Din MST pris kr. 158,40

Læs mere om produktet
Komplet multivitamin for kvinder. Også egnet for veganere. Indeholder 27 vitaminer og mineraler. Dagsdosis (1 tablet).

Vitaminer:
Magnesium citrate fra Solgar
Vejl. udsalgspris kr. 198,00
Din MST pris kr. 158,40

Læs mere om produktet
Magnesium citrat 200 mg kosttilskud i tabletform. Magnesium bidrager til vedligeholdelse af normale tænder og knogler. Magnesium er også med til at mindske udmattelse og træthed og hjælper til at styrke elektrolytbalancen samt støtte kroppens normale energistofskifte.

Protein:
Synergy protein fra Plantforce
Vejl. udsalgspris kr. 20,00
Din MST pris kr. 16,00

Læs mere om produktet
Blanding af planteproteiner. Velsmagende og silkefin konsistens. Plantforce Synergy Protein er en perfekt synergi af lavallergene og komplementære raw plantebaserede proteiner.