Tilpasset træning til tennisspillere
– Glemmer du at varme op eller strække ud?

Det gør de fleste desværre, hvorfor mange tennisspillere døjer med irritation i enten skulder, albue, knæ eller lægge. I tennis træner man nemlig hovedsageligt de store muskelgrupper, men belaster samtidig led og sener. Og har man en gang haft en skade, kan den hurtigt føre til nye lignende skader.

Træning af mobilitet, balance og styrke hos mst nordic
mst træning er det oplagte sidestykke til tennisspillere. mst er nemlig en træningsform, der styrker knoglestrukturen og gør muskulaturen smidig. Du kan derfor træne dine belastningsskader væk og samtidig undgå nye.

MST står for muskoskeletal træning. Det er en helt unik træningsform, udviklet af en læge og en sportspsykolog. Du lærer at fokusere på alle bevægelser og dermed styrker alle aspekter af din krop.

Hos os lærer du at træne med minimalt slid og maksimal effekt
Vi lærer dig at forstå tyngdepunktslinjerne og akserne i kroppen, så du bevæger dig i balance med de rigtige tryk. Når du kan dette vil effekten af din træning samt alt det, du ellers laver i din fritid være helt anderledes.

Lukkede tennishold

Vi har lukkede tennishold i mst nordic, så er i min. 15 personer fra jeres klub, der gerne vil træne sammen, så opretter vi også et hold til jer. Ved samlet at tilmelde et hold, sparer i også indmeldelsesgebyret på kr. 400 pr. person.

Du kan læse meget mere om den unikke mst træningsform og se hvad vores brugere mener her på siden. Du kan også bestille en gratis prøvetime, hvis du stadig ikke er overbevist.

Vil du gerne høre mere om et lukket tennishold?
Så kontakt os på 2190 4029 eller på info@mst-nordic.dk