Tilpasset træning til kajakroere
– opbyg kroppen i vinterperioden

Kajakroning sætter krav til din ryg, mave, arme, skuldre og håndled, da de belastes mest. Derudover kan siddestillingen i en kajak give problemer i lænden, specielt hvis man har korte baglår (hasemuskler) eller ikke har en stærk rygmuskulatur. Det kan derfor betale sig at gøre en aktiv indsats henover vinteren, så kroppen er klar til forår og den nye kajaksæson.

Træning af mobilitet, balance og styrke hos mst nordic
Hos mst nordic kan du opbygge din muskulatur henover vinteren. MST er en træningsform specielt egnet til kajakroere, da der trænes mobilitet, balance og styrke. Ved at træne MST i vinterperioden er I klar til en ny kajaksæson uden skader eller ømhed.

MST står for muskoskeletal træning. Det er en helt unik træningsform, udviklet af en læge og en sportspsykolog. Du lærer at fokusere på alle bevægelser og dermed styrker alle aspekter af din krop.

Vi lærer dig at forstå tyngdepunktslinjerne og akserne i kroppen, så du bevæger dig i balance med de rigtige tryk. Når du kan dette vil effekten af din træning samt alt det, du ellers laver i din fritid være helt anderledes.

Lukkede kajakhold

Vi har lukkede kajakhold i mst nordic, så er i min. 15 personer fra jeres klub, der gerne vil træne sammen i løbet af vinterperioden, så opretter vi også et hold til jer. Holdene er halvårlige og løber fra 1/11 – 1/5. Ved samlet at tilmelde et hold, sparer i også indmeldelsesgebyret på kr. 400 pr. person.

Du kan læse meget mere om den unikke mst træningsform og se hvad vores brugere mener her på siden. Du kan også bestille en gratis prøvetime, hvis du stadig ikke er overbevist.

Vil du gerne høre mere om et lukket kajakhold?
Så kontakt os på 2190 4029 eller på info@mst-nordic.dk