Tilpasset træning til golfspillere
– Undgå et højere handicap!

40% af alle golfspillere har oplevet en skade i ryg, skulder, albue, hånd eller knæ. Dette skyldes overbelastning, slag der uventet rammer sten eller underlaget, dårlig fysisk form, manglende opvarmning eller dårlig slagteknik. Og har man en gang haft en skade, kan den den hurtigt føre til nye lignende skader.

Træning af mobilitet, balance og styrke hos mst nordic
Mst træning er det oplagte sidestykke til golfspillere. Mst er nemlig en træningsform, der styrker knoglestrukturen og gør muskulaturen smidig. Du kan derfor træne dine belastningsskader væk og samtidig undgå nye, så du kan forbedre dit handicap.

MST står for muskoskeletal træning. Det er en helt unik træningsform,
udviklet af en læge og en sportspsykolog. Du lærer at fokusere på alle bevægelser og dermed styrker alle aspekter af din krop.

Hos os lærer du at træne med minimalt slid og maksimal effekt
Vi lærer dig at forstå tyngdepunktslinjerne og akserne i kroppen, så du bevæger dig i balance med de rigtige tryk. Når du kan dette vil effekten af din træning samt alt det, du ellers laver i din fritid være helt anderledes.

Lukkede golfhold

Vi har lukkede golfhold i mst nordic, så er i min. 15 personer fra jeres klub, der gerne vil træne sammen, så opretter vi også et hold til jer. Ved samlet at tilmelde et hold, sparer i også indmeldelsesgebyret på kr. 400 pr. person.

Du kan læse meget mere om den unikke mst træningsform og se hvad vores brugere mener her på siden. Du kan også bestille en gratis prøvetime, hvis du stadig ikke er overbevist.

Vil du gerne høre mere om et lukket golfhold?
Så kontakt os på 2190 4029 eller på info@mst-nordic.dk