Fordele ved at blive en del af vores MST instruktørfamilie

Bliv del af vores fællesskab af inspirerende instruktører
Når du står foran et mst træningshold, vil du ændre liv. Al din passion, dygtighed og faglige træning vil blive brugt til at inspirere og motivere folkene foran dig. Du vil hjælpe dem med at blive fri for de små skavanker og få velvære i deres liv. Du vil motivere dem til at elske denne træningsform, der virkelig gavner deres kroppe.

Vores opgave er at lære dig en træningsform med øvelser og koreografi, der er skånsomme, men utroligt effektive. MST gavner alle, men har specielt vist en stor effekt på seniorer og folk med skavanker og skader – en målgruppe, der på grund af nutidens livstil bare bliver større og større. MST instruktør uddannelsen er både inspirerende såvel som informativ – og efter endt træning kan du skabe en gavnlig og livsforandrende træningsoplevelse, hver gang du underviser.

Fordele – hvorfor blive MST instruktør?

– Klik på plusserne, for at se svarene

Undervis i en træningsform, der er helt unik

MST står for muskeloskeletal træning. Det er en målrettet og individuelt tilpasset træningsform, hvor du lærer dine hold at styrke hjerne, krop og psyke – samtidig.
Uanset om de ønsker mere styrke og smidighed, bedre holdning, er skadet, har brug for genoptræning, vil i bedre form eller om de vil tabe sig, mærker de hurtige fremskridt med MST. Midlerne er enkle, for de primære redskaber er nemlig hjernen og kroppen. Det er her, at Rocky møder Balletdanseren.

Undervis på hold, hvor du virkelig gør en forskel

Med MST udvider du dine holds evne til at bruge kroppen som en samlet enhed. Deres bevidsthed arbejder sammen med nervesystemet, som igen stimulerer musklerne og blodcirkulationen. Du underviser dem i bevidst at fokusere på alle bevægelser.
Dermed reaktiverer deres nervebaner samtidig med at deres kroppe bliver styrket. Efter få måneder vil de opleve et større velvære, at deres skavanker forsvinder, og at de faktisk kan helbrede sig selv.

Få adgang til en voksende målgruppe

Fakta er at antallet af seniorer vokser i takt med at vi lever længere og længere. Selvom størstedelen af seniorerne lever et aktivt liv i dag, er der ingen, der slipper for den gradvise nedbrydning af kroppen og de små skavanker, der kommer snigende.
Fakta er også at vi alle, ung som ældre, sidder mere ned i dårlige stillinger på jobbet, i skolen eller foran tv, computer, iPad eller mobiltelefon. Dette medfører slid og skævheder mange steder i kroppen, blandt andet i nakke, skuldre, ryg og lænd.
Og netop her er MST en helt unik træningsform med simple øvelser, hvor alle hurtigt og fuldt ud vil mærke virkningen.

Bliv en del af et fællesskab

Du får eksklusiv adgang til en lukket facebook gruppe, hvor alle MST instruktører kan spørge og spare med hinanden samt bliver motiveret og guidet af mst grundlæggeren Nicolai back.

Få inspiration og ny viden

I den lukkede Facebook gruppe, vil Nicolai også lægge information og fif til mst træning samt general info om hvad, der sker med kroppen, når vi bliver ældre – hvilke strækøvelser, der er gode til små skævheder i kroppen og meget mere.

Få tilpassede playlister

Den helt rigtige musik kan gøre, at man giver den en ekstra tand, når man træner. Vi opdaterer vores playlister hvert kvartal, så du hele tiden har musik, der er perfekt tilpasset med træningen.
”Jeg underviser på mst basic, mst basic+, mst tempo, mst senior og er desuden personlig træner.
Jeg elsker at motivere og inspirere andre til at opnå en bedre kropsbevidsthed,
balance og generelt mere velvære”.
Sanne, MST instruktør

Klar til at blive MST instruktør?

Udfyld formularen for at kontakte os. Vi vil så kontakte dig og give dig alt den information, du behøver og svare på de spørgsmål du eventuelt har.