Spar 20% på produkter fra Helsam

Vi har lavet et samarbejde med Helsam og har nu mulighed for at skaffe jer kosttilskud m.m. med en rabat på 20%. I bestiller produkterne her og vi foretager så det endelige køb hos Helsam. Mst Nordic er derfor ikke ansvarlig for fejl, mangler ved produkterne eller om produktet er udgået eller udsolgt m.m.

Hvordan køber man?

  1. Vælg ønsket produkt
  2. Klik på køb og udfyld formularen
  3. Overfør beløbet via MobilePay til 988650
  4. HUSK at angive dit navn under besked i MobilePay
  5. Når betalingen er modtaget, bestiller vi produktet hos Helsam
  6. Vi giver dig besked, når produktet er ankommet og du henter det på kontoret i centret. Vi sender ikke produkterne med post

Kosttilskud fra Helsam

Kosttilskud bruges til at supplere den daglige kost. De fleste kender kosttilskud som vitamin- og mineralpiller. Din krop kan ikke altid selv danne de nødvendige mængder den har behov for, og derfor kan du hjælpe den godt på vej med sunde kosttilskud. Husk, at kosttilskud ikke må erstatte en sund og varieret kost.

Alle | Energi | Knogler og led | Muskel opbygning | Slank | Søvn og afslapning | Udrensning | Vitaminer/Proteiner/Mineraler

Knogler og led:
Bone Defense fra Kal
Vejl. udsalgspris kr. 199,95
Din MST pris kr. 159,95

Læs mere om produktet
Kosttilskud til vedligeholdelse af knogler. Indeholder blandt andet Calcium og magnesium, rødkløver og Vitamin C. For kvinder over 40 år.

Knogler og led:
Led i form fra Solaray
Vejl. udsalgspris kr. 199,95
Din MST pris kr. 159,95

Læs mere om produktet
Kosttilskud af en række urter, bl.a djævleklo og fuglegræs, der bidrager til vedligeholdelse af fleksible led og god bevægelighed.

Knogler og led:
Knogler helsepakke Nani
Vejl. udsalgspris kr. 398,-
Din MST pris kr. 318,50

Læs mere om produktet
Innovativt kosttilskud pakket med 30 praktiske dagsdoser, der hver indeholder 2 kapsler. Få stærke knogler med organiske mineraler, Food state vitaminer og urter. Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af stærke knogler og tænder. Magnesium bidrager til vedligeholdelse af stærke knogler og tænder. Vitamin D3 bidrager til normal optagelse og udnyttelse af calcium i kroppen. Brændenælde understøtter blodcirkulationen i benene.