Spar 20% på produkter fra Helsam

Vi har lavet et samarbejde med Helsam og har nu mulighed for at skaffe jer kosttilskud m.m. med en rabat på 20%. I bestiller produkterne her og vi foretager så det endelige køb hos Helsam. Mst Nordic er derfor ikke ansvarlig for fejl, mangler ved produkterne eller om produktet er udgået eller udsolgt m.m.

Hvordan køber man?

  1. Vælg ønsket produkt
  2. Klik på køb og udfyld formularen
  3. Overfør beløbet via MobilePay til 988650
  4. HUSK at angive dit navn under besked i MobilePay
  5. Når betalingen er modtaget, bestiller vi produktet hos Helsam
  6. Vi giver dig besked, når produktet er ankommet og du henter det på kontoret i centret. Vi sender ikke produkterne med post

Kosttilskud fra Helsam

Kosttilskud bruges til at supplere den daglige kost. De fleste kender kosttilskud som vitamin- og mineralpiller. Din krop kan ikke altid selv danne de nødvendige mængder den har behov for, og derfor kan du hjælpe den godt på vej med sunde kosttilskud. Husk, at kosttilskud ikke må erstatte en sund og varieret kost.

Alle | Energi | Knogler og led | Muskel opbygning | Slank | Søvn og afslapning | Udrensning | Vitaminer/Proteiner/Mineraler

Energi:
All Energy fra Solaray
Vejl. udsalgspris kr. 259,95
Din MST pris kr. 207,95

Læs mere om produktet
Kosttilskud af 4 velkendte urter Schisandra, Rosenrod, Russisk rod, Astragel samt L-Carnitin og tilsat vitaminer og mineraler.

Energi:
Rød Ginseng fra Natur-Drogeriet
Vejl. udsalgspris kr. 189,95
Din MST pris kr. 151,95

Læs mere om produktet
Kosttilskud med Panax ginseng er en mental opkvikker, der forbedrer både den psykiske og fysiske præstationsevne.

Energi:
Rosenrod fra Natur-Drogeriet
Vejl. udsalgspris kr. 189,95
Din MST pris kr. 151,95

Læs mere om produktet
Kosttilskud med kapsler af ekstrakt af rosenrod. En urt der er i stand til både at stimulere og at hæmme de samme funktioner i kroppen.

Energi:
Beyond Greens fra Udo’s
Vejl. udsalgspris kr. 239,00
Din MST pris kr. 191,20

Læs mere om produktet
Økologisk kosttilskud fra fermenterede græsser, kål, tang og alger og vitamin K, folsyre og jern, der mindsker træthed og udmattelse.

Knogler og led:
Bone Defense fra Kal
Vejl. udsalgspris kr. 199,95
Din MST pris kr. 159,95

Læs mere om produktet
Kosttilskud til vedligeholdelse af knogler. Indeholder blandt andet Calcium og magnesium, rødkløver og Vitamin C. For kvinder over 40 år.

Knogler og led:
Led i form fra Solaray
Vejl. udsalgspris kr. 199,95
Din MST pris kr. 159,95

Læs mere om produktet
Kosttilskud af en række urter, bl.a djævleklo og fuglegræs, der bidrager til vedligeholdelse af fleksible led og god bevægelighed.

Muskelopbygning:
L-Cysteine aminosyre fra Solgar
Vejl. udsalgspris kr. 130,00
Din MST pris kr. 104,00

Læs mere om produktet
Svovlholdig ikke-essentiel aminosyre. Indhold pr. dagsdosis (1 kapsel): L-Cystein - 500 mg Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Slank:
Cool-cayenne fra Solaray
Vejl. udsalgspris kr. 124,95
Din MST pris kr. 99,95

Læs mere om produktet
Kosttilskud med chili/cayenne med 40.000 heat units indkapslet capsaicin fra chili indkapslet i guargum. Et kvalitetsprodukt fra Solaray.

Slank:
Fat burner fra New Nordic
Vejl. udsalgspris kr. 428,00
Din MST pris kr. 342,40

Læs mere om produktet
Det naturlige ekstrakt af yerba mate i denne tablet er fremstillet af udvalgte, tørrede og ekstraherede blade, således at de ønskværdige plantestoffer bevares. Dette giver garanti for ensartethed og kvalitet. Yerba mate støtter vægttab i kombination med sunde kostvaner. Cholin bidrager til normal omsætning af fedtstoffer.

Slank:
Vægt helsepakke fra Nani
Vejl. udsalgspris kr. 358,00
Din MST pris kr. 286,40

Læs mere om produktet
Innovativt kosttilskud pakket med 30 praktiske dagsdoser, der hver indeholder 4 kapsler med standardiserede urteekstrakter (Grøn te, Artiskok, Rosenrod) samt tørret blæretang. Kosttilskuddet hjælper til at fremme vægttab.

Søvn og afslapning:
Melissa Dream fra New Nordic
Vejl. udsalgspris kr. 223,00
Din MST pris kr. 178,40

Læs mere om produktet
En god og rolig søvn har afgørende betydning for kroppens genopbygning, og følelsen af at vågne op frisk og udhvilet. Tabletten er baseret på et kombinationsekstrakt af citronmelisse, kamille og grøn te plus B-vitaminer og magnesium.

Udrensning:
Clean greens kapsler fra Pukka
Vejl. udsalgspris kr. 185,00
Din MST pris kr. 148,00

Læs mere om produktet
Nyd renheden af naturens fineste supergreens. Pukka Clean Greens består af 11 grønne ingredienser, herunder brændenælde, grønkålsspirer og ekstrakt af frisk koldpresset hvedegræsjuice, som er 30 gange stærkere end et shot frisk hvedegræs. Clean Greens har et højt indhold af protein på 26 %.

Vitaminer:
Female multiple fra Solgar
Vejl. udsalgspris kr. 198,00
Din MST pris kr. 158,40

Læs mere om produktet
Komplet multivitamin for kvinder. Også egnet for veganere. Indeholder 27 vitaminer og mineraler. Dagsdosis (1 tablet).

Vitaminer:
Magnesium citrate fra Solgar
Vejl. udsalgspris kr. 198,00
Din MST pris kr. 158,40

Læs mere om produktet
Magnesium citrat 200 mg kosttilskud i tabletform. Magnesium bidrager til vedligeholdelse af normale tænder og knogler. Magnesium er også med til at mindske udmattelse og træthed og hjælper til at styrke elektrolytbalancen samt støtte kroppens normale energistofskifte.

Protein:
Synergy protein fra Plantforce
Vejl. udsalgspris kr. 20,00
Din MST pris kr. 16,00

Læs mere om produktet
Blanding af planteproteiner. Velsmagende og silkefin konsistens. Plantforce Synergy Protein er en perfekt synergi af lavallergene og komplementære raw plantebaserede proteiner.