Danmark er nordisk mester i skiskader

Det kan godt være at vi aldrig vinder noget som helst i skisport. Men der er én vinterdisciplin, hvor vi giver svenskerne og nordmændene tørt på: Antallet af brækkede ben, forstuvede ledbånd og andre skader på kroppen efter uheld på skiløjperne.

Skiskader kan forebygges
Hvert år kommer ca 50.000 danskere til skade på deres skiferie. Men langt de fleste skader kan undgås, hvis man forbereder sig ordentligt, inden man tager af sted. Der er primært to ting, man skal tage højde for, når man vil undgå skader. Man skal sørge for, at den fysiske form er i orden, for når musklerne er stærke, reagerer kroppen hurtigere. Det mindsker chancerne for forstuvninger, uheldige vrid og ledskader. Derudover skal man få tjekket sine bindinger. For stramme bindinger er en typisk grund til, at så mange danskere får knæskader, når de er på ski.

Gør en aktiv indsats for at undgå skiskader
Deltag på et lukket drop-in hold med teori og fokuseret træning

Jeg tilbyder et lukket drop-in hold, der løber over 2,5 timer, der henvender sig til jer, der skal på skiferie i vinterferien.

Min primære målsætning med dette drop-in hold, er at du får en super god skiferie uden skader og stive lemmer efter en dag på pisterne. At du har mærkbart mere overskud, har lettere ved at stå på ski.

Du bliver undervist i Thorax træneren og styrke trænings-teknikker samt balance, hvordan du får maximal led bevægelighed og hvordan du passer på ryggen under belastning, rigtig core træning og en del mere…

Venlig hilsen
Nicolai

Drop-in skihold
med fokuseret træning

Bliv klar til skiferien
Forebyg skader på din skiferie med træning, der fokuserer på de muskelgrupper, sener og led, der belastes på en skiferie. Vi opretter et hold, hvis interessen er stor nok.

Undervisere
Nicolai back

Pris
Pr. person kr. 450,-
Tag venner eller familien med, så I alle får en god skiferie

Vil du gerne høre mere om drop-in skiholdet?
Så kontakt os på 2190 4029 eller på
info@mst-nordic.dk