MST basis instruktøruddannelse

MST basis uddannelsen består af teori og praktiske øvelser og ender ud i at du får et diplom og bliver certificeret MST instruktør. Uddannelsen varer i to dage samt en eksamensdag og foregår i Trørød.

1. Du får generel information om målgrupperne – om seniorer og hvad, der sker med vores kroppe, når vi bliver ældre samt om hvilke skævheder, slid og småskavanker vi alle opbygger, når vi sidder så meget foran computere og mobiler.

2. Du bliver indført i tanken bag MST træningen, hvorfor den blev udviklet og hvorfor den netop er så god, skånsom og effektiv.

3. Du skal ud på gulvet og lære MST øvelserne, så du fremover selv kan undervise hold i MST Basic, MST Basic+, MST styrke og MST tempo/core.

Om uddannelsen

Vores opgave er at lære dig en træningsform med øvelser og koreografi, der er skånsomme, men utroligt effektive.

MST gavner alle, men har specielt vist en stor effekt på seniorer og folk med skavanker og skævheder – en målgruppe, der på grund af nutidens livstil bare bliver større og større.

MST instruktør uddannelsen er både inspirerende såvel som informativ – og efter kurset er du i stand til at skabe en gavnlig og livsforandrende trænings- oplevelse, hver gang du underviser.

MST basis uddannelsen består af 3 trin

 1. Introduktion
  2 måneder før kursusstart vil du modtage materiale med teori om anatomi og fysiologi samt en række videoer, der lærer dig om kroppens akser, tyngdepunkt og viser de grundlæggende MST øvelser. Dette materiale forventes læst og set inden kursusstart
 2. Kursus
  MST basis uddannelsen består af teori og praktiske øvelser.
  Det afholdes på en weekend (2 x 7 timer).
  • Du lærer om kroppens akser og hvilke skævheder, slid og småskavanker vi alle opbygger gennem livet.
  • Du bliver indført i tanken bag MST træningen, hvorfor den blev udviklet og hvorfor den netop er så god, skånsom og effektiv.
  • Vi skal ud på gulvet og lære de grundlæggende øvelser, så du fremover selv kan undervise hold i MST.
 3.  Eksamen
  Du skal op i både teori og praksis og eksamen varer 1,5 time. Den teoretiske del tager ca. 1 time og herefter skal du ud på gulvet og vise os 20 minutters MST bevægelighedsøvelser efter eget valg.

Basis uddannelsens pris og varighed

Du bliver på uddannelsen primært undervist af grundlæggeren af MST samt af certificerede MST instruktører. Det er din garanti for faglighed og kvalitet.

Basis uddannelsens varighed:
Materialer til gennemlæsning
1 weekend (2 x 7 timer)
Eksamen afholdes en weekend dag (1,5 time)

Antal deltagere:
Min. 8 personer pr. kursus

Basis uddannelsens pris:
Kursus inkl. materialer kr. 7.500 excl. moms

Uddannelsen foregår hos:
MST Nordic
Staktoften 22B
2950 Vedbæk

Uddannelsen stopper aldrig

Denne indledende uddannelse vil udfordre og inspirere dig. Du vil tage herfra med de værktøjer og teknikker, du har brug for til at skabe livstilsændrende træningsoplevelser på hvert hold.

MST kan gradueres i tempo og styrke

For at blive certificeret MST instruktør skal du først tage basis uddannelsen og derefter kan du bygge på efter ønsker og behov.

Basis uddannelsen vil give dig mulighed for at undervise i MST basic.

En MST træningstime vil typisk bestå af:
• 25 min. bevægelighed
• 20 min. funktion
• 15 min. udstrækning

MST videreuddannelser

På MST basis uddannelsen giver vi dig grundelementerne og byggestenene til at udføre MST træning. Herefter kan selv sammensætte din uddannelse, så du fremadrettet kan udbyde de hold, du ønsker:

MST basis uddannelse (ca. 20 timers varighed)
• MST basic

Videreuddannelse (basis uddannelsen + ca. 10 timers varighed)
• MST senior
• MST niveau 2 (basic+)
• MST niveau 3 (tempo/styrke)
• MST personlig træning
• MST træner (train the trainer)

Digital uddannelse hvert kvartal
Du får nye digitale uddannelsessessioner med den nyeste programkoreografi og musik. Dette vil holde dig godt informeret og løbende give dig råd fra MST grundlæggeren og de erfarne instruktører.

Facebook gruppe
Den løbende uddannelse med information, video, playlister m.m. vil foregå i en lukket Facebook gruppe for alle MST instruktørerne. Dette giver jer også mulighed for at spørge og spare med hinanden.

Feedback video
Ønsker du personlig feedback og rådgivning, er det nemt. Du skal bare give os en video af dig selv, når du underviser et hold – vi giver dig så feedback på dine styrker og råd om, hvordan du udvikler et højt niveau af coaching.

Start din rejse her

Du får nøglen til at ændre både dit og andres liv
– og din målgruppe bliver bare større og større.

Når du kontakter os vil vi sende dig yderligere information om MST instruktøruddannelsen og selvfølgelig svare, hvis du har yderligere spørgsmål.