Vi tyvstartede igen sommeren med en uge til skønne varme Rhodos…

Rhodos Retreat 2019 blev en dejlig, social og aktiv ferie med skønne mennesker, mst træning og oplevelser rundt omkring på smukke Rhodos. Nåede du ikke med i år, kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen i slut april/start maj 2020, for vi gentager selvfølgelig successen næste år!

Priser og praktisk info

Afrejse 28/4
Afg. København kl. 07.10, ank. Rhodos kl. 11:35

Hjemrejse d. 5/5
Afg. Rhodos kl. 23.45 ank.t København kl. 02.20

Depositum på kroner 1.500,- betales inden den 1. november og restbeløb betales to måneder inden afrejse.

Værelser

Vi teamer op med Spies og tilbyder værelser, suiter og bungalows for enhver smag. Værelserne har som regel havudsigt og terasse eller balkon.

Prisen inkluderer

• Flyrejse med Thomas Cook Airlines
• 30 kg bagage på flyet
• Mad på flyet
• Bustransfer
• Hotelophold
• Halvpension
• Undervisning
• 1 session personlig coaching

Priserne inkluderer ikke rejseforsikring, udflugter, øvrige måltider.

Om hotel Miramare på Rhodos

Hotelområdet er på hele 70.000 m2 og strækker sig over godt 1 km med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Lave lejlighedsbygninger og bungalows ligger spredt på området.

På hotelområdet findes også en stor kunstig lagune (badning ikke tilladt) med flere små afsatser, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over havet. På Miramare har alle aircondition og balkon eller terrasse.

Hotellet har også et dejligt poolområde, og den store pool er omkranset af liggestole og parasoller.

Se mere om hotel Miramare her

Få anderledes ferieminder med hjem

Ugens program er en god blanding af mst træning, coaching, kulturelle ture, strand, sol, vand og ikke mindst lækre drinks og gode middage.

Tager du med os på træningsferie får du dels en fantastisk og social træningsoplevelse, men du vil også udvikle din mst træning, da du hele ugen vil få coaching, råd og vejledning af Guro og Nicolai.

Vil du allerede forhånds-tilkendegive, at du gerne vil med på MST Retreat i 2020, så kontakt Guro på guro@mst-nordic.dk. Din tilkendegivelse er ikke bindende, men giver os et overblik som vi kan planlægge ud fra.

Venlig hilsen Guro og Nicolai