Hjertelig velkommen til MST Nordic Senior Online

Nu kan du træne hjemme i din egen stue for kun 149kr om måneden.

Vi har skabt et helt univers for træning for seniorer med både kortere og længere trænings sessioner, foredrag, diskussion og inspiration.

Bed om at blive medlem i vores lukkede facebook gruppe MST Nordic Senior Online, du bliver godkendt i gruppen når du har købt et medlemskab nedenfor.

Ved køb af medlemskab online, har du 14 dages fortrydelsesret, efter de 14 dage er opsigelsestiden løbende måned plus en måned, der vil ikke være adgang til noget materiale efter opsigelse.

Opsigelse skal ske per mail til info@mst-nordic.dk

At holde kroppen i gang giver livskvalitet

Målet er at holde hjernen frisk, at holde kroppen i gang og holde humøret højt – det er livskvalitet. Erfaringen viser, at er man først kommet i gang, så fortsætter man, og træningen bliver en del af hverdagen.

Det er jo således, at statistikkerne viser, at om ca. 20 år vil rigtig mange af os runde de 100 år. Men statistikkerne viser også, at de sygdomme der rammer os er de samme og i samme aldersgruppe som nu, derfor er det så vitalt at holde fokus på kroppen og forebygge og vedligeholde og genopbygge f.eks. efter operationer.

Hvorfor er mst træning så unik?

• mst er et træningssystem, som på enkel og skånsom vis mobiliserer alle led og styrker muskulaturen i hele kroppen.
• mst styrker din krop og efter få måneder vil du opleve, at dine små skavanker forsvinder, da du faktisk helbreder dig selv.
• mst styrker muskulaturen omkring leddene og du opnår maksimal bevægelighed.
• mst giver frit flow i kroppens energibaner og aktiverer lymfesystemet, hvilket gør den naturlige udrensning af affaldsstoffer optimal.
• mst øger din bevægelighed og gør muskulaturen omkring leddene smidig og øger god balance kontrol.
• mst giver dig stor udholdenhed og afhjælper alle former for belastningsskader

VI glæder os til at træne med dig!
Vi ses til træning.