Vi har sagt det tidligere, men vil her lige gentage, at vi er SÅ glade og taknemmelige for, at så mange er jer medlemmer har valgt at støtte os under corona pandemien. Uden jeres solidaritet havde vi været nødt til at dreje nøglen om. Så endnu engang tusind tak.
Efter et hektisk forår og sommer med corona, ser det heldigvis ud til, at vi nærmer os mere ”normale” tilstande, og i nogen tid har det været muligt at træne indendørs. Frem til 1.10 afholdes de fleste hold udenfor, medmindre at det regner. Fra 1.10 vil der være faste hold der fortsætter træningen udenfor.
Salene er klar til, at vi kan rykke ind, idet vi med tape har markeret, hvor måtter og træningsudstyr skal placeres, så vi overholder Sundhedsstyrelsens krav til afstand.

Hjemmetræning for seniorer

Vi har åbnet vi for muligheden for at træne hjemme. Konceptet er målrettet seniorer, men kan i princippet benyttes af alle aldersgrupper. Medlemskabet koster kroner 149,- per måned. Dette er et separat medlemskab, men et godt supplement til MST medlemskabet. Som MST medlem, får man online medlemskabet til 110,- kroner per måned. Kommende torsdag er det stadigvæk gratis for alle at træne med kl 11. Fra næste uge, kan man hver tirsdag og torsdag kl. 09.30 træne med sit nye medlemskab sammen med os. Del gerne i dit netværk – der er ingen geografiske grænser.

Lasses sensommertilbud

Fra nu til og med uge 46 vil Lasse undervise på et effektivt træningsforløb. Forløbet indeholder bl.a. kropsopretning, sundhed og styrke. Du får et personligt tilrettelagt program, sammen sætter vi mål for dig. Forløbet består af 1 individuel træning a 70 minutter ugentlig, 1 superviseret åben træningstime med de øvrige deltagere hver torsdag aften kl. 19.30-20.30 + 1 motivationsvideo tilsendt til dig hver fredag.

Skynd dig at tilmelde dig, der er kun plads til 10 deltagere.

Vores samarbejde med Rudersdal Kommune

På initiativ fra MST Nordic, har vi i samarbejde med Rudersdal Kommune indledt et samarbejde som hedder TILBAGE TIL FÆLLESSKABET – målet er at bringe seniorer sammen igen efter corona.
2020 har vist sig meget anderledes and vi havde regnet med, og nu er det igen ved at være sikkert at samles, og dermed at vende tilbage til fællesskabet.
Frem til august 2021 vil vi hjælpe seniorer tilbage til fællesskabet eller inspirere til at deltage i nye fællesskaber.

Der vil i løbet af året være en række aktiviteter, der kan inspirere til at:
· Holde hjernen frisk ved at beskæftige dig med noget, som interesserer dig, eller blive inspireret af noget nyt.
· Holde kroppen i gang gennem bevægelse indenfor eller ude i den friske natur.
· Holde humøret højt, sammen med gamle bekendte eller nye mennesker, som du kan tale, grind op opleve nyt sammen med.

Tilmeld dig Oplev Rudersdal nyhedsbrev, og læs mere om ”TILBAGE TIL FÆLLESSKABET”. Aktiviteterne vil både foregå fysisk og digitalt.

Coronaregler

Når vi kommer indendørs til træning, er det vigtigt, at vi overholder Sundhedsstyrelsens regler. Derfor indskærper vi lige her: Når du har anvendt måtter, håndvægte, elastikker, maskiner osv. er det vigtigt at spritte alt af.

Flere af jer har valgt til holdene at medbringe egne måtter – og flere også egne håndvægte og elastikker, det synes vi er en rigtig god ide.

Kom ikke til træning, såfremt du har symptomer på sygdom, forkølelse eller andet.
Vi sørger for, hver eneste aften, at hele centret bliver grundigt rengjort.

Det er vigtigt at du melder dig til hold, melder dig fra hold, og kommer til de hold du har meldt dig til.

Bag kulisserne

Vi har valgt at skifte booking system fra et amerikansk system til et dansk system. Vi ønsker at støtte danske virksomheder. Det nye system træder i kraft den 1.10.2020. Du vil modtage en mail i næste uge om det praktiske omkring skiftet. Systemet er nemmere at bruge for dig som medlem, og mere effektivt for os som back-office.

Vi har tre kasser med sko der står og venter på sine ejere. Det ville være skønt hvis i tog skoene med hjem, da det ikke er muligt for os at opbevare dem længere. Skoene vil blive fjernet den 1.10, og doneret til værdigt trængende.