Forholdsregler i mst – gældende for ALLE. Lad os hjælpe hinanden, så træningen kan fortsætte.

Benyt spritdispenseren ved receptionen ved fremmøde i mst. Derudover har vi placeret masser af håndsprit rundt omkring i centeret, som bedes benyttet flittigt. Vask gerne hænder flere gange under træning i styrkerummet.

Aftørring af maskiner og redskaber! Læg stor vægt på afspritning af maskiner og træningsredskaber efter brug og evt. før – gælder også i salene – håndvægte, barrer og måtter. Læg specielt vægt på håndtag og andre berøringsflader. Alle er velkomne til at medbringe egen træningsmåtte og håndklæder til undervisningstimerne.

Host i din albue, hvis du skal hoste. Endnu bedre; hvis du hoster bør du blive hjemme til hosten er overstået.

Alle medlemmer som har været i såkaldt “røde” områder indenfor de seneste 14 dage, skal holde pause fra træningen i mst i minimum 14 dage. Dette gælder også, hvis du blot har været i smittemulig kontakt med nogle, der har været i de nævnte områder.

Udviser du symptomer i retning af COVID-19, influenza eller forkølelse, skal du holde dig væk fra mst indtil det er 100% overstået.

Er du sat i karantæne af arbejdsgiver eller sundhedsvæsnet må du ikke komme i mst i min. 14 dage. Respektér venligst dette!

Hvis alle overholder retningslinjerne, vil træningen kunne fortsætte mere eller mindre uhindret gennem denne periode.

Ses til træning ❤️