Et nyt årti

Vi er glade for at tage hul på et helt nyt årti sammen med jer.

Efter nytår har vi fået rigtig mange nye tilmeldinger fra nye medlemmer – det er vi meget taknemmelige for, og vi er klar til at udvide holdplanerne efter behov. Derfor kan I også nedenfor læse et stillingsopslag, hvor vi søger flere trænere, så vi kan følge med efterspørgslen. Hvis du kender nogen, som kunne være interesserede, så giv dem et tip.

Er du vores nye instruktør?

Vi i Mst-Nordic udvider vi træningsmulighederne for vores medlemmer. I den anledning søger vi flere instruktører til undervisning i vores helt unike træningskoncept. Vores målgruppe er primært personer over 35 år.

  • Du er interesseret i at lære vores træningsform at kende
  • Du er interesseret i flere timers undervisning om ugen
  • Du er interesseret i at have personlig undervisning
  • Du har gode sociale kompetencer
  • Vi tilbyder et familiært miljø med hold på alle niveauer og sværhedsgrader indenfor muskuloskeletal træning.
  • Vi tilbyder dig den unikke mst-instruktøruddannelse, så du er godt klædt på til at undervise vores medlemmer.

Mst-Nordic er godkendt som en del af statens Fritvalgs Service som genoptrænings center.

Skriv en kort ansøgning her

Nu kan du købe træningstøj via mst nordic

Sammen med Craftshop har vi lavet en kollektion, specielt for mst nordic. Kollektionsprøver hænger i receptionen, så du kan prøve størrelser og faconer inden du bestiller.

Se vores kollektion her

Spring Challenge med Guro

Jeg er i gang med forberedelserne til årets Spring Challenge. Træningsmæssigt bliver det et festfyrværkeri med MST basic+ med+ på, sved på panden, master classes med både Nicolai’s dybdegående , anatomiske fokus og Lasse der er Masterinstruktør i Thorax Trainer.
Derudover vil jeg vanen tro give jer en udfordring i løbet af de 6 uger og vi vil have fokus på sund antiinflammatorisk kost, væskeindtag og sovevaner.

Der kommer snart yderlige information, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Spring Challenge kører fra torsdag aften og lørdag morgen fra 21.4-30.5

Skriv til Guro her

Der åbnes for flere dage med behandling

Jane Sandvik – vores dygtige behandler, udvider sine klinik-timer hos os. Jane er i huset både tirsdage og lørdage, samt efter aftale. Jane tilbyder både Fysiurgisk massage og Japansk Lifting. Fysiurgisk massage er et fantastisk supplement til muskuloskeletal træning. Massagen afhjælper lidelser i bevægapparatet, skaber balance i kroppens muskler, organer kredsløb og immunforsvar.

Japansk lifting er en meget behagelig og afstressende behandling, der løfter, glatter og afspænder dit ansigt-helt uden kirurgi eller kemiske stoffer.

Book tid hos Jane her