Op til jul

I november og december sker der mange nye spændende ting hos os. Følg med i nyhedsbrevet, opslag på MST members på facebook eller kig ind på kontoret til en snak.

Bag kulisserne, arbejder vi videre med kommune og stat omkring genotræning.
Vi er en del af et statsligt netværk, som skal være med til at styrke samarbejdet mellem private leverandører af genoptræning og kommunerne.
Det er inspirerende at være med i udviklingen!

Giv en gave for livet

Ønsker du at gøre noget godt for nogen? Kender du en der kunne tænke sig at begynde at træne hos os? Eller en der kunne trænge til et ekstra skub for at gøre noget godt for sig selv? Hvad med en julegave til et familiemedlem, ven eller nabo?

Vi tilbyder gavekort på fri træning i hele januar 2020, hvor man sparer medlemskab og indmeldelsesgebyr, med tilsammen en værdi af kr 860,-

Download gavekortet her

Bliv klar til skiferien – og kom i fantastisk form

Torsdage den 5/12-12/12 og 19/12 alle dage kl. 17.30-18.15 tilbyder Lasse helt ekstraordinært GRATIS introduktion til thoraxmaskinerne – så du kan komme i gang med træningen op til skiferien.

Begynderhold indledes fra torsdag den 2/1 og alle torsdage til og med 6/2 kl 17.30 – samt søndage den 5/1, 19/1 og 2/2 – alle søndage kl. 11.30-12.30

Disse 9 intensive lektioner, som vil få dig til at stå skarpt på løjperne og hvor du kommer i topform, også selvom du ikke skal på skiferie kræver, at der er mindst 5 deltagere.

Pris: kr. 1000.

Årets træningsrejse går til Lefkos

skånsom træning for alle

Afrejse d. 11/5 fra København kl. 16.05 ankomst til Lefkas kl. 20.00
Hjemrejse d. 18/5 fra Lefkas kl. 13.10 ankomst til København kl. 15.05

Pris pr. person kr. 9.800,- / tillæg for eneværelse kr. 1.800,-

Prisen er inkl.:
Flyrejse, Bustransfer, Mad på flyet, 20 kg bagage på flyet, Hotelophold, Halvpension, MST Undervisning

Tilmeldingsfrist: 31.1.2020

Nyt Senior yogahold


Susanne Springborg tilbyder nyt senior yogahold over 10 gange med opstart den 10 december. Holdet er et lukket hold, og man betaler kr 850,- for de ti gange. Holdet har pause over jul, så man går ikke glip af noget.

Body-all-Mind behandlinger

Brian Dahl – vores dygtige Body-all-Mind behandler, er til stede hos os i mst-nordic efter aftale, hvor han tilbyder enkelt behandlinger og forløb. Body All Mind kropsterapi er en effektiv behandlingsform, der gennem dybdegående massageteknikker, pulsering og åndedrætsteknikker giver din krop de optimale forudsætninger til at forløse spændinger – både de fysiske og de psykiske.
Denne behandlingsform sætter gang i kredsløbet og aktiverer gennemstrømningen i hele kroppen. Det gør det derfor lettere at løsne spændingerne i muskulaturen, samt inflammationer og hævelser i og omkring sener og led. Der er også nu skabt bedre blod og lymfecirkulation så en udrensende effekt opnås optimalt.