Efteråret er i fuld gang

Vi er godt igang med glade instruktører, medlemmer og nye initiativer.
Vi vil gerne byde alle de mange nye medlemmer velkommen hos os, ligesom vi her vil benytte lejligheden til at takke Netto på Trørød Torv som sponsorerede mad og drikke til efterårets åbent hus.

Bodysessions

Lørdag den 26/10 kl 9-11 byder Nicolai, Emil og Lasse på to timers intensiv træning. Holdene er for alle, også for jer med Cardio/Styrke medlemskab. Der bliver en række body sessions i løbet af vinteren, hver gang med forskellige temaer med inspiration til at få endnu større effekt af din træning.

Tilmelding sker via mst nordic app

Vil du optimere dine træningsrutiner?

Har du brug for ny inspiration til dit styrkeprogram? Vi i mst nordic anbefaler at alle bliver opdateret på de nye teknikker og tendenser når det gælder at få maksimalt ud af sin træning.

I hele oktober måned tilbyder vi personlig træning til reduceret pris på kr. 550 for en times intensiv instruktion og efterfølgende programlægning med Lasse Olsson.
Du vil få mange nye ideer til at optimere din form, og det kan måske inspirere til videre forløb.

Intro til styrkerummet for seniorer

Der har været stor efterspørgsel fra seniorerne om intro til maskinerne.
Vi har afsat tid til at seniorerne kan få mulighed for at træne i maskinerne, som supplement til den øvrige træning.
Første time bliver torsdag den 24. oktober kl. 10.15 – og derefter vil vi være til rådighed de efterfølgende 4 torsdage – også kl. 10.15.
Det er muligt at tilmelde sig via vores app – der kan være 10 personer på hvert hold – og man kan kun tilmelde sig én gang.

Massage og Japansk Lifting

Jane Sandvik – vores dygtige behandler, er til stede hos os i mst-nordic hver tirsdag eller efter aftale, hvor hun tilbyder både Fysiurgisk massage og Japansk Lifting. Fysiurgisk massage er et fantastisk supplement til muskulo skeletal træning. Massagen afhjælper lidelser i bevægapparatet, skaber balance i kroppens muskler, organer kredsløb og immunforsvar.

Japansk lifting er en meget behagelig og afstressende behandling, der løfter, glatter og afspænder dit ansigt-helt uden kirurgi eller kemiske stoffer.