Kom godt igang efter ferien

Ferie er for mange af os lig med afslapning og god mad, så dine gode motions rutiner kan være ude af trit, men motivationen er forhåbentlig i top.

Husk at starte op stille og roligt og hav hele tiden for øje de tre grundpiller i mst: bevægelighed, funktionel styrke og fleksibilitet.

Vedbæk Havnedag og Åbent hus

Vi deltager igen i år på Vedbæk Havnedag den 25. august, så kig ned på havnen til en hyggelig dag, hvor lokalmiljøet er i højsædet. Vi tilbyder Body-screening, smageprøver på Body all Mind terapi og selvfølgelig MSTs bevægelighedsøvelser.

Vi inviterer til Åbent Hus i MST Nordic den 31. august fra kl 10-12. Her kan alle tage en ven under armen og præsentere træningen og stedet frem. Vi byder på foredrag, forfriskninger, trænings snak og information om efterårets aktiviteter i MST Nordic. For nye medlemmer er der ingen oprettelses gebyr frem til og med den 31. august.

Unikke forløb i MST Nordic

I samarbejde med Danmarks mest erfarne Thorax trainer instruktør, Lasse Olsson, introducerer vi et 6 måneders forløb, som er optræning til Birkebeineren, Vasa loppet og andre konkurrencer i 2020. Træningsforløbet har til formål at maksimere din styrke, udholdenhed og teknik både indenfor skisport og generelt.

Susanne Springborg gentager det populære lukkede yoga hold for seniorer med start midt september. Holdet strækker sig over ti gange.

Guro Heilmann tilbyder Leaf challenge for 4. år i træk. Det bliver Basic plus med plus på, med to lukkede hold om ugen, samt opfølgende personlige samtaler om motivation og mål. Start uge 43.

FOR MERE INFORMATION, SKRIV TIL OS

Når du føler dig på toppen, kan du yde dit bedste

Hop med på vores sunde juicer der giver brænde til energiniveauet, den glødende hud, det sunde hår, det generelle velvære.

Denne er simpel og kan blendes:
En håndfuld spinat, halv citron, 1 cm ingefær, 2 dadler (for at søde den)
Hvis den er for tyk, tilføj lidt vand, havremælk eller det du foretrækker

Velbekomme