God Påske til jer alle

Vi har ændrede lukketider og holdtræning i Påsken. Selvom den står på Påskefrokoster rundt omkring og vejret måske egner sig til havearbejde, håber vi at se jer i centret til hold eller egentræning.

Se åbningstider og hold her

Udendørs HIIT og Me-mover

Nu begynder vejret at blive bedre og når det sker, gi’r Emil og Lasse den gas udenfor. Så dette er en reminder til HIIT-folket om at holde øje med vejret og lige huske at tage ude-sko og evt. en trøje med. Lasse kører også separate Me-mover hold. De skriver det på MST member siden på Facebook, når der trænes ude. Så er du på Facebook, men endnu ikke medlem af vores member gruppe, så hop ind og gør det.

Gå til mst members gruppen her

Få et mærkbart skud energi

Månedens produkt fra Helsam er All Energy fra Solaray. Produktet er til dig, der gerne vil have mere overskud i hverdagen. Det indeholder bl.a. L-Carnitin, der har vigtig betydning for kroppens energiproduktion.

Husk du via MST Nordic kan spare 20% på alle produkter fra Helsam.

Køb All Energy fra Solaray her

Hvordan to seniorer kan løfte 36 elefanter…

Facebook igen igen. Men Annie Madsen har skrevet sin fantastiske historie på member siden og den fortjener bestemt en gentagelse her, så alle får den læst og bliver inspirerede. Og som hun påpeger – det er ikke en aprilsnar! For 4½ år siden meldte min mand og jeg os ind i MST. Præcis i dag har vi været til seniortræning 1.000 gange tilsammen! Vi har lavet titusindvis af squats, lunges, bækkenløft mm. Vi kan stå på et ben og tage strømper på med lukkede øjne, mens vi ryster på hovedet.

Læs hele Annies historie her

Skøn morgenmad med en smoothiebowl

Denne opskrift giver morgenmad til 2 dage og et lille mellemmåltid.

Smoothiebowlen består af:
1 dl cashewnødder,
1 dl mandler,
2 mangoer,
1 spsk kokosolie,
1 spsk sirup (ahorn eller agave),
saft af 1 lime

Cashewnødder og mandler sættes i blød i vand i to timer (eller natten over i køleskabet). Mangoerne skrælles og alt blendes sammen. Pynt den derefter med frø og bær efter eget ønske.

Velbekomme