Hvordan to seniorer kan løfte 36 elefanter

(og det er ikke en aprilsnar):
For 4½ år siden meldte min mand og jeg os ind i MST. Præcis i dag har vi været til seniortræning 1.000 gange tilsammen!

Vi har lavet titusindvis af squats, lunges, bækkenløft mm. Vi kan stå på et ben og tage strømper på med lukkede øjne, mens vi ryster på hovedet. Vi kan snildt tage eliteidrætsmærket i tørsvømning.

Vi har med mange gentagelser med små håndvægte løftet, hvad der svarer til vægten af 36 elefanter, min mand har klaret de 24 og jeg de 12 (desværre har det ikke hjulpet på mormorarmene endnu). Desuden har han næsten gennemført længden af et Tour de France på motionscyklen og løbet 20 maratonløb på løbebåndet.

Jeg har været mere doven, så det er kun blevet til små gåture med en samlet længde som fra Trørød til Ringkøbing og roet en distance som længden af Storåen fra dens udspring i Gludsted plantage (sydøst for Ikast) til dens udløb i Nissum fjord.

Tusind tak til alle I fantastisk dygtige og engagerede instruktører, til jer, der bag kulisserne hjælper til med at videreudvikle og holde centeret i gang, og til vores søde holdkammerater, der sørger for højt humør og en god stemning til træningstimerne. Vi kan ikke undvære MST.