Mst Nordic er blevet genoptræningscenter

Som borger har du ret til frit valg af leverandør af genoptræning, hvis din kommune ikke kan tilbyde opstart af genoptræning senest syv kalenderdage efter, du er udskrevet fra sygehuset med en genoptræningsplan.

Vi er stolte af, at vi nu er et statsligt godkendt genoptræningscenter. Vi er en del af FritValgService, der understøtter borgernes mulighed for frit valg af genoptræning efter sundhedslovens §140.

Læs mere om genoptræning i MST her

Spar 20% på kosttilskud fra Helsam

Kosttilskud bruges til at supplere den daglige kost. De fleste kender kosttilskud som vitamin- og mineralpiller. Din krop kan ikke altid selv danne de nødvendige mængder den har behov for, og derfor kan du hjælpe den godt på vej med sunde kosttilskud.
Vi har lavet en aftale med Helsam, så vi kan tilbyde alle mst medlemmer rabat på køb af en lang række forskellige kosttiskud.

Gå til webshop her

Nedtælling til Spring Challenge

Jeg er i gang med forberedelserne til årets Spring Challenge. Træningsmæssigt bliver det et festfyrværkeri af glade rytmer, sved på panden, master classes med både Nicolai og Lasse, der er certificeret Thorax og Me-mover instruktør. Derudover vil jeg vanen tro giver jer en udfordring i løbet af de 6 uger og vi vil have fokus på sund antiinflammatorisk kost, væskeindtag og sovevaner.
Der kommer snart yderligere information, men lav allerede plads i kalenderen. Spring Challenge kører tirsdag aften og lørdag morgen i 6 uger i maj/juni.
Venlig hilsen Guro

Sæt ekstra strøm på batteriet…

Denne greenie indeholder både jern, calcium og magnesium og avocadoen byder ind med de gavnlige fedtsyrer og protein.
Boosteren består af:
1 moden avocado
1/2 æble
1/2 broccoli
2 isterninger
Saften fra en citron
1/2 dl ufiltreret æblesaft
1/2 dl koldt vand

Skræl ingredienserne og skær i små tern. Fjern stenen fra avocadoen.
Blendes godt og grundigt og drikkes med det samme.