Vi må erkende, at det til tider har været en hård omgang, at skulle starte forfra, da alt vi havde opbygget gennem en årrække skulle genforhandles og re-etableres. Så det er noget af en rejse vi har været på i år med både op og nedture.

Vi er derfor glade og taknemmelige over at stå her et lille år efter åbningen med et center, der løbende bliver opgraderet, vores fantastiske instruktører Emil, Susanne, Susanne, Kristine, Freya, Jullie og Nana, vores tilknyttede behandlere Jane og Brian og selvfølgelig alle jer 400 skønne medlemmer.

Vi har også været så heldige at have et Advisory Bord i ryggen med ti engagerede mennesker, der har hjulpet med økonomi/regnskab, markedsføring, salg, vedligeholdelse og hænder, når der har været behov for det. Sidst men ikke mindst vil vi nævne vores sponsorer og samarbejdspartnere Årstiderne, sportsbutikken Løberen, der giver rabatter til MST medlemmer samt Rema1000 i Gl. Holte og SuperBrugsen i Trørød, der har doneret diverse lækkerier til vores arrangementer.

Dagligdagen i centret har bare kørt derudaf og det har været en fornøjelse for os, at støde ind i jeres smilende ansigter og glade humør hver dag.

Herunder har vi oplistet de tiltag, vi har opnået i år:

Centret

 • Vi fik genetableret styrkerummet med fuld maskinpark
 • Vi fik lavet små øer i styrkerummet til afspænding og udstrækning
 • Vi fik revet vægge ned og etableret området til Thorax maskinerne
 • Vi fik malet de to omklædningsrum
 • Vi fik indrettet kontoret, så det er egnet til arbejde, møder og hygge for instruktørerne
 • Vi fik Me-mover cykler og blev oplært i dem, så vi glæder os til at udbyde hold i det nye år
 • Vi har for nylig også udskiftet alle lamperne med energibesparende pære
 • Vi fik repareret gulvene i salene, så gulvbrædderne ligger fast

Forløb/hold

 • Udover vores gængse hold, der dækker ethvert niveau i styrke og tempo, har instruktørerne haft personlige træningstimer, vi har kørt lukkede hold for golfklubben og vi har tilbudt forløb og popup hold.
 • Guro har sat fokus på træning, kost og søvn – og har udfordret en flok kvinder til Spring Challenge i foråret og til Leaf Challenge, der netop er overstået.
 • Nicolai har afholdt popup træninger, hvor der i foråret var gennemgang af forskellige maskiner og forklaring på hvordan de bruges for maksimal effekt. Og her i efteråret, hvor træningen var opdelt i stationer og forskellige træningspas.

Arrangementer

 • Vi var på en fantastisk træningstur til Rhodos
 • Vi havde en udbytterig arbejdsweekend
 • Vi viste MST-flaget og deltog på Vedbæk Havnedag
 • Vi fik holdt en hyggelig og velbesøgt sommerfest
 • Vi har afholdt en formiddag med adventshygge

Vi glæder os til næste år, hvor vi har flere idéer på tegnebrættet

Vi vil fortsat forbedre centret og udvikle holdene og vores andre forskellige tilbud til jer. Vi laver små flyers med de tiltag, vi tilbyder – så husk at holde dig opdateret og kig på skranken i centret.

Men intet træningscenter er bedre end dets medlemmer, så vi vil meget gerne hører jeres kommentarer, ris, ros og gode idéer, så vi kan evaluere og blive ved med at udvikle MST Nordic i den rigtige retning fremover. Så fortæl os dem endelig, mail dem til os på info@mst-nordic.dk eller smid en seddel ind på kontoret.

I vil også snart modtage en mail med et lille spørgeskema, der drejer sig om, hvad I får ud af mst træningen. Vi håber meget at I vil bruge 5 minutter på at besvare det.

Mange hilsner og en rigtig glædelig jul til jer alle,
Guro & Nicolai