Hvad skal du bruge den kolde mørke tid til?

Så nærmer den kolde og mørke tid sig, hvor vi alligevel er indendøre. Så hvorfor ikke bruge disse måneder til en ekstra god gang træning og få krop og sjæl helt i form?

Der er stadig få ledige pladser til Leaf Challenge

Få mere energi henover vinteren med Guro’s Leaf Challenge, der foregår på lukket hold. Leaf Challenge henvender sig til de 35-55 årige, der ønsker at give sig selv et tiltrængt boost. På Leaf Challenge sætter du selv dine mål og Guro vil hjælpe dig med at nå dem!
Leaf Challenge er et 6 ugers forløb, der sætter fokus på både krop og sjæl. Du får både træning, kostvejledning, coaching, søvnvejledning, massage og du får endda et sæt træningsmaterialer, du til hver en tid kan benytte derhjemme eller nemt tage med på ferie.
Tilmelding sker i Mindbody systemet via app’en eller på hjemmesiden.

Se mere om Leaf Challenge her

Personlig træning

Du kan også bruge vinteren med en personlig træner, hvor du er i centrum og instruktøren har fuld fokus på dig.
Med personlig træning hos mst får du ikke bare et program med x antal kilo og gentagelser på maskinerne, som alle fitness kæderne tilbyder.
Hos os kommer du for alvor i dybden med principperne bag mst træningen, tilpasset netop din krop og eventuelle skævheder. På den måde undgår du forkerte slid og får en meget mere effektiv træning fremadrettet samtidig med at du udskyder du kroppens ældningsproces.

Se priser og book personlig træning her

Lukket yogahold for seniorer

Få mere energi, velvære, smidighed og balance i løbet af de næste 10 uger. Der er fire ledige plad-ser på Susannes yogaforløb.
Forløbet foregår hver mandag kl 11-12.30 over 10 gange og koster 850 kr.

Tilmeld dig på info@mst-Nordic.dk idag!
Kh Guro og Susanne

Forårstur til Rhodos

Vi tyvstarter igen sommeren med en uge til skønne varme Rhodos. Book din forårsferie i 2019 allerede nu og kom med på en aktiv ferie til Rhodos med mst. Du kommer til at træne en masse, og du får helt unikke ferieminder med i bagagen. Det eneste der kræves er, at du er mellem 45 og 90 år, ønsker at rejse sammen med skønne mennesker, træne mst og opleve smukke Rhodos.

Se mere her

Folkemødedagen

Annie Madsen deltog på Folkemødedagen, hvor et af fokusområderne var Rudersdals ældrepolitik. På debatmøderne og ved de forskellige indlæg på dagen, blev Kommunens tiltag vedr. motion til seniorer ikke nævnt.

Det fik Annie til tasterne, hvor hun skrev et brev til Kommunalpolitiker Anika Rée og inviterede hende ned i MST en formiddag. Anika kom på besøg og var begejstret – så begejstret at hun bad os skrive til Rudersdal Kommune ang. et samarbejde om genoptræning.

Læs hele Annies brev her