Advents-splash i mst d. 24. november kl. 9.30 – 12.00

Vi holder lidt julehygge i mst med træning, sund julejuice og gratis massage eller japansk lifting. Du kan også få målt dit BMI, fedtprocent m.m. og få muligheden for at købe advents- eller julegaver i form af krydderier eller unikke kunstværker fra vores egen lokale kunstner Lenie Tolstrup.

Få en goodiebag

Hvis du tager familie og venner med og de melder sig ind på dagen, vil du modtage en goodiebag bestående af slides, elastik og stok samt en træningsplan, så du kan vedligeholde formen yderligere hjemmefra eller på ferier. Din gæst som melder sig ind på dagen vil spare indmeldelsesgebyret på kr. 400.

Yderligere information og program for dagen kommer senere, men sæt allerede kryds i kalenderen nu.

Hvorfor er mst træning unik?

På grund af vores livsstil i dag, ser vi alt for tit at folk har en større eller mindre skævhed og træner løs på trods af den. Dvs de i princippet bare bygger oven på den skævhed, der så ender i små skavanker, smerter og skader.

Med mst træning bliver du rettet op i de skævheder du eventuelt har, du forebygger at de små skavanker opstår, du udskyder din krops ældningsproces og du får nøglen til en mere effektiv træning. Ved at investere 2-3 timer om ugen på mst, gør du din krop i stand til at klare alt andet i din fritid uden at få de gængse slid, skavanker og skader.

Vil du gerne have en time, hvor der er fuld fokus på netop din krop og eventuelle slid. Så book en personlig træningstime.

Læs mere om personlig træning her

Diagnosticering med Nicolai

Nicolai kender alt til ineffektiv træning, kroppens små skævheder, skavanker eller skader og ved hvordan langt det meste kan trænes væk ved hjælpe af mst systemets skånsomme og effektive effekt på kroppen.

Har du en skævhed eller skavank i kroppen, kan du som medlem af mst booke Nicolai til diagnosticering, hvor han gennemgår din krop og giver dig en række øvelser, der netop afhjælper dine problemer.

At mst er en helt unik træningsform ved alle, der træner her. Men vidste du at træningssystemet er udviklet af Nicolai i samarbejde med en læge på baggrund af Nicolais egen historie?

Se mere og book tid til diagnosticering her

Me-mover i mst

Mst instruktørerne er blevet oplært i Me-mover, der er en træningsform på en step cykel, der passer perfekt ind i mst-konceptet med skånsom og effektiv træning. Me-mover passer til alle niveauer, da den er skånsom for ryg og led samtidig med at du træner hele kroppen og får bedre balance. Mst’s første stationære Me-mover står ved thorax maskinerne og må gerne benyttes af alle medlemmer. Senere vil der blive udbudt Me-mover hold.

Hvad er me-mover og hvorfor er det så godt?
Me-Mover er en step cykel som gør træning og fitness til en sjov og spændende træningsoplevelse. Selve teknikken tager kun få minutter at lære, og den ergonomiske træningsbevægelse aktiverer 6 store muskelgrupper.

Se video om Me-mover her

Tag med til Rhodos

Du kan stadig nå at tilmelde dig vores forårstur til skønne varme Rhodos. Det bliver en aktiv og social ferie, hvor du får helt unikke ferieminder med hjem. Det eneste der kræves er, at du er mellem 45 og 90 år, ønsker at rejse sammen med skønne mennesker, træne mst og opleve smukke Rhodos.

Se mere her