Uanset om du ønsker mere styrke og smidighed, vil i bedre form eller om du vil tabe dig, er Leaf Challenge forløbet noget for dig. Du sætter nemlig selv dit mål og jeg vil hjælpe dig med at nå det!

Udfordringen jeg giver jer ligger ikke kun i den fokuserede træning, men også på at drikke nok vand, tage de sunde Omega 3 tilskud, spise antiinflammatorisk og at sove nok. Du får fornyet energi og du får styrket og tonet din muskulatur.

Vi har igen i år lavet en aftale med Aarstiderne, så vi kan tilbyde jer kampagnepris
Med måltidskassen får du alt, hvad du skal bruge til sunde og varierede måltider i de 6 uger forløbet varer. Alle ingredienser til aftensmaden er med i kassen i lige præcis den mængde, du har brug for. Det eneste, du selv skal sørge for, er nogle få basisvarer (fx olie og eddike) – og så tilberedningen. Du får ligeledes opskrifter, der er nemme at følge.

Leaf Challenge er 6 ugers intensiv træning

• 2 gange om ugen på lukket hold med en stram plan og fantastisk musik
• 1 gang om ugen på valgfrit hold
• 1 sæt catslides og en elastik til hjemmeøvelser
• Reduceret pris på måltidskasser fra Årstiderne
• Opskrifter på antiinflammatorisk mad
• 2 x massage hos Jane (halv time)
• Individuel coaching for at opnå individuelle mål
• Masterclasses med Nicolai Back

Forløbet

Leaf Challenge løber fra 23. oktober til 1. december og er en blanding af intensiv træning, coaching og sund mad. Man deltager på lukkede hver tirsdag fra 17.30-18.30 og lørdag fra 9.00-10.00. Derudover vælger du at deltage på et valgfrit hold i løbet af ugen. Guro vil stå for træningen, men der vil komme fokuserede timer med en anden instruktør samt en master class med Nicolai.

Tag en veninde under armen

Forløbet koster kr. 3.500 for medlemmer, kr. 4.400 for ikke medlemmer, så du kan sagtens deltage med en veninde eller familiemedlem.. Du tilmelder dig ved at købe medlemskabet ”spring challenge” i Mindbody systemet. Men skynd dig, der er et begrænset antal pladser.

Venlig hilsen Guro

Mere information og tilmelding sker hos Guro på guro@mst-nordic.dk.

Se mere om Leaf Challenge her