Tak for en super sommerfest

Tusind tak for at I var med til at gøre sommerfesten til en skøn dag! Det var en hyggelig dag med god stemning, en masse træning, foredrag om Omega3, Body All Mind behandlinger og ikke mindst bmi -og fedtprocentmålinger.

Og som noget nyt i år havde vi en række samarbejdspartnere og sponsorer med på programmet. Me-mover var til stede med deres 3-hjulede cykler, der giver en fullbody workout – man bruger nemlig ikke kun benene, man træner også core, balance m.m. Cyklerne blev ivrigt prøvet og til dem, der ikke fik det gjort, er der stadig muligheder, da Me-mover og mst fremover vil samarbejde, så der kan udbydes me-mover hold. Men dette kommer der mere information om senere. Vi har også indgået samarbejde med Løberen, så alle medlemmer fremover kan få 10% rabat på alt deres sko og tøj i de 8 butikker. Løberen havde sat en udstilling op af træningstøj -og sko til sommerfesten og der blev uddelt rabatkuponer på 25% til de fremmødte.

Sidst men ikke mindst valgte de lokale dagligvarebutikker også at støtte op om os og sponsorerede store mængder frugt, grøntsager, snacks m.m. som vi kunne tilbyde fra vores smoothie og snackbar. Så stor tak til rema 1000 i Gl. Holte og Superbrugsen på Trørød Torv.

Se billeder fra dagen her

Få 10% rabat hos Løberen

Som medlem i mst opnår du -10% hos Løberen. Rabatten gælder på alle løbe -og træningssko samt tøj.
Løberen sælger tøj og sko i følgende mærker: Adidas, Asics, Brooks, New Balance, Nike, Saucony, Inov-8, On og Salomon.
Mst’s medlemsrabat gælder i alle Løberens 8 butikker i hhv. Lyngby, Hillerød, København, Roskilde, Aarhus, Esbjerg, Vejle og Aalborg.

Se medlemsfordele

Leaf Challenge med Guro

Gå vinteren i møde med mere energi! Uanset om du ønsker mere styrke og smidighed, vil i bedre form eller om du vil tabe dig, er Leaf Challenge forløbet noget for dig. Du sætter nemlig selv dit mål og jeg vil hjælpe dig med at nå det!
Leaf Challenge er et 6 ugers forløb med træning på lukket hold, kostvejledning og coaching. Forløbet løber fra 23. okt. til 1. dec.

Mere information og tilmelding sker hos Guro på guro@mst-nordic.dk.

Se mere om Leaf Challenge her