Tusind tak for at I var med til at gøre sommerfesten til en skøn dag! Det var en hyggelig dag med god stemning, en masse træning, foredrag om Omega3, Body All Mind behandlinger og ikke mindst bmi -og fedtprocentmålinger.

Som noget nyt i år havde vi en række samarbejdspartnere og sponsorer med på programmet.
Me-mover var til stede med deres 3-hjulede cykler, der giver en fullbody workout – man bruger nemlig ikke kun benene, man træner også core, balance m.m. Cyklerne blev ivrigt prøvet og til dem, der ikke fik det gjort, er der stadig muligheder, da Me-mover og mst fremover vil samarbejde, så der kan udbydes me-mover hold.

Vi har også indgået samarbejde med Løberen, så alle medlemmer fremover kan få 10% rabat på alle sko og tøj i deres 8 butikker. Løberen havde sat en udstilling op af træningstøj -og sko til sommerfesten og uddelte rabatkuponer på 25%.

Sidst men ikke mindst valgte de lokale dagligvarebutikker også at støtte op om os og sponsorerede store mængder frugt, grøntsager, snacks m.m. som vi kunne tilbyde fra vores smoothie og snackbar. Så stor tak til rema 1000 i Gl. Holte og Superbrugsen på Trørød Torv.