Vi går en festlig tid i møde

Vi deltager på Vedbæk Havnedag d. 12. august, hvor vi har en stand. Her vil vi vise MST grundøvelserne og selv lade folk prøve at mærke, hvor effektive de er. De besøgende kan også få målt deres fedtprocent og bmi og få en MST screening. Så besøger du selv Havnedagen, kig forbi stand D7 og sig hej.

Vi holder sommerfest d. 8. september for medlemmer, ansatte, familie, venner, naboer og andet godtfolk. Så sæt kryds i kalenderen og tag endelig familie og venner med.

Træning, lækkerier til ganen og en række gode tilbud
På dagen kan alle besøgende prøve mst træning, hvor vi løbende laver hold af 20 minutters varighed: både senior, basic, tempo/core, HIIT og Thorax, så der er noget for alle. Derudover vil man kunne prøve japansk lifting og få målt sit bmi, fedtprocent m.m.

Vi har lavet et partnerskab med sportsbutikken Løberen, der kommer med et udvalg af tøj og sko, hvor der er gode rabatter at hente.

Tilbage til normal hverdag

Så er ferien slut for de fleste – ihvertfald for os. Så sommer holdplanen udskiftes af den normale holdplan og vi er tilbage for fuld styrke. Vi håber I har fået trænet lidt hen over sommeren og har holdt formen bare en lille smule ved lige. Og ellers er der ikke andet for end at komme igang igen med enten basic, basic+, tempo/core, HIIT, yoga, Thorax eller bare i styrkerummet.

Så husk at kigge i app’en eller på hjemmesiden, så du kender holdplanen.

Hvor der er vilje, er der vej…

Sanda har været medlem i MST i 3 år. Hun bor på Amager og tager turen til Trørød i bil gennem København, der nemt kan tage en time eller to – og det gør hun næsten dagligt. Sanda træner meget og det har hun altid gjort, siden hun startede til ballet som 4 årig. At Sanda er sej, er der ingen tvivl om, for hendes historie er ikke helt normal. For 6 år siden kunne Sanda nemlig slet ikke gå…

Læs hele Sandas historie her

Efterårets goodies…


Leaf Challenge

Vi gentager succesen med challengeforløbet, hvor du på 6 uger kan opnå vægttab, tonede arme og ben samt bare en generelt bedre energi og velvære. Leaf Challenge starter 22. oktober og kører til d. 1. december. Skriv til Guro, på guro@mst-nordic.dk for at høre mere eller for at reservere en plads.

Du kan også læse mere om Leaf Challenge forløbet her

Efterårs retreat til Mallorca
Vil du med ned i varmen 22.-26. september og træne MST? Efterårets retreat er for dem i aldersgruppen 40-60. Vi sætter en lang weekend af til træning,sund mad og skønne oplevelser på dejlige Mallorca.

Skriv til Guro, på guro@mst-nordic.dk hvis du gerne vil med på retreat til september, forhånds tilkendegivelsen er ikke bindende.