Kender du egentlig vores medlemsfordele?

Husk at gå herind på vores hjemmeside en gang imellem. Vi opdaterer den nemlig løbende med billeder, nyheder m.m. Vores nyhedsbreve med opskrifter på juice, smoothies osv. ligger derinde, så man altid kan finde dem, hvis behovet opstår. Vi har lige opdateret siden med et menupunkt, der hedder ’At træne hos os’, hvor du kan læse meget mere om, hvad der sker i centret og hvilke fordele vi tilbyder alle jer medlemmer. velvære i mst, medlemsfordele og meget mere. Så det er en god idé lige at kigge derind en gang imellem.
Se siden med medlemsfordele her

Sommerens holdplan

Så går vi over til sommer holdplanen, hvor vi ikke udbyder samme antal hold som resten af året. Der er dog ingen grund til bekymring, der er hold nok så du kan få trænet minimum 3 gange per uge. Og ellers er der jo også styrkerummet, der aldrig holder ferie 🙂 Vær opmærksom på at åbningstiderne også ændres, vi lukker kl. 21.00 mandag til fredag og klokken 20.00 lørdag og søndag frem til 15. august.

Så husk at kigge i app’en eller på hjemmesiden, så du kender sommerens holdplan.

Playlister til træning

Den helt rigtige musik kan gøre, at du giver den ekstra gas, når du træner. Find inspiration i mst’s playlister. Guro vil løbende udvikle og uploade playlister, der har hvert deres fokus og egner sig til forskellig træning – tempo, styrke, udstrækning m.m. Playlisterne ligger på hjemmesiden og kan downloades fra Spotify. Musikken vil ligeledes være tilgængelig fra computeren i køkkenet, så man bare kan gå hen og vælge den ønskede liste og høre den i styrkerummet.

Se playlisterne her

Måske du skal bruge en lup…

Men der ER faktisk tale om en tonet overarm! Den er ihvertfald mere tonet end for 6 uger siden…
Årets Spring Challenge er overstået for denne gang, hvor 8 piger har knoklet løs med træning samt kostvejledning og coaching af Guro.

Og det har givet resultater ”Jeg meldte mig til Spring Challenge, da jeg dels havde problemer med ømhed og smerter i kroppen og dels havde de der irriterende par deller for meget på sidebenene. Jeg sov dårligt om natten, manglede energi og tænkte ikke synderligt over, hvad jeg gik og puttede i munden – jeg levede da ok sundt, tænkte jeg. Men jeg blev klogere!
På Challenge forløbet satte jeg et mål op sammen med Guro, der så støtterde og guidede mig til at nå det – og jep, det er min overarm og der er ikke brugt PhotoShop 🙂 Jeg har på de 6 uger tabt 5 kg, fået en mere tonet krop, mere energi og jeg sover meget bedre om natten.Så jeg kan kun anbefaler jer andre at prøve det, uanset hvilke udfordringer eller mål, man render rundt med”.
Pernille, 46 år

Se mere og reserver en plads på Leaf Challenge forløbet her

25% på alle behandlinger

Sænk skuldrene, det er sommer, eller kom ind til Jane og få hjælp til det!
Jane tilbyder nu alle medlemmer rabat på massage og japansk lifting fra 1. juli til 15. august.

Jane er i mst hver tirsdag eller efter aftale.
Kontakt Jane på 2469 6041
Eller book tid her: betterbody.onlinebooq.dk

Sæt kryds i kalenderen d. 25. august

Vi holder sommerfest for dig, dine naboer, venner og familie.
Dagen vil blive fyldt med sjov, træning og socialt samvær.
I vil modtage en invitation og høre mere senere.