Ja, det er sommer og ja, det er varmt…

Men det bør ikke stoppe jer i at træne…
Selvom strand, have og grill-hygge virker sjovere og mere tillokkende, så er der altså en god grund til at fortsætte sin træning. En god tommelfinger-regel siger, at man opbygger ved at træne 3 gange om ugen og vedligeholder ved at træne 2 gange om ugen.

Så ved fortsat at træne minimum 2 gange om ugen henover sommer, undgår man at det føles som om, at man skal starte helt forefra efter sommer. At tabe muskelmasse går nemlig rimelig hurtigt, hvis man pludselig bliver helt inaktiv.

Træn selvom du er på ferie i udlandet eller i sommerhus
Som nævnt i sidste nyhedsbrev opstarter vi snart en webshop, hvor du får mulighed for at købe en feriepakke med træningsprogrammer, elastik og slides. Det vil foregå sådan, at vi vil vise og beskrive produkterne på hjemmesiden, men betalingen vil ske via Mindbody systemet, hvor man også køber vores andre tillægsydelser.

Vi er igang med at indhente tilbud på træningsmaterialer og producere programmer og satser stærkt på, at vi kan udbyde feriepakken omkring 1. juli. Så stay tuned…

Tøse Thorax som pop-up hold

Efter sommerferien oprettes der Thorax hold for kvinder med spaghetti-arme og løs core ;))

Der er ingen tvivl om at Thorax-Core-Circle er en super effektiv holdtræning som kombinerer intervaltræning på ThoraxTrainer med gulvøvelser.

Vi har udviklet et træningsprogram til kvinder, så hold øje i app’en når disse super hold dukker op.

Vi fik varmen…

Vi havde et vellykket retreat i Rhodos, hvor vi boede på gode faciliteter på Hotel Miramare på vestsiden af Rhodos, ca 10 minutters kørsel fra Rhodos by.Vi var 9 afsted, der fik set en masse, hygget en masse og trænet en masse.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi afholder disse retreats, så vil du gerne prøve en anderledes ferieform, så planlæg allerede nu at have en ferieuge tilbage til næste forår 🙂

Vi har udviklet et træningsprogram til kvinder, så hold øje i app’en når disse super hold dukker op.

Velvære i mst

At Omega 3 er utrolig vigtig for kroppen ved de fleste. Men ved du at Omega 3 er en essentiel fedtsyre, hvilket betyder, at du ikke selv kan danne den og derfor er nødt til at få den tilført via din kost?

Der er så mange gevinster ved omega 3, at det er helt tosset ikke at sørge for, at man får dækket sit behov. Det anbefales at man tager et tilskud af omega 3, hvis man ikke spiser fede fisk mindst to gange om ugen.

Det behøver ikke at smage af fisk
Du kan via Guro købe EQ Pure Arctic Oil, der er ren omega-3 olie fra 100% arktisk vildfisk med økologisk, koldpresset olivenolie og vitamin D3 – tilsat en frisk smag fra naturlig citron.
Kontakt Guro på guro@mst-nordic.dk

Vi har lavet en aftale med Aarstiderne

Og kan tilbyde måltidskasser til reduceret pris.

Med en måltidskasse fra Aarstiderne får du alt, hvad du skal bruge til sunde og varierede måltider. Alle ingredienser til aftensmaden er med i kassen i lige præcis den mængde, du har brug for. Det eneste, du selv skal sørge for, er nogle få basisvarer (fx olie og eddike) – og så tilberedningen. Du får ligeledes opskrifter, der er nemme at følge.

Kontakt Guro på guro@mst-nordic.dk for mere information.

Læs mere om medlemsfordele her

Databeskyttelse

Fra d. 25. maj 2018 skal vi overholde EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR). Vi har derfor været i kontakt med MindBodyOnline, der udbyder vores medlemssystem og har opdateret vores databeskyttelsespolitik.

Som medlem af MST Nordic eller hvis du har tilkendegivet ønske herom, modtager du informationer via nyhedsbreve fra os på mail. Dette gør vi, så vi kan holde dig opdateret på vores ydelser og services i centret.

Ønsker du ikke længere at modtage disse breve, kan du til enhver tid framelde dig nederst i hvert nyhedsbrev.

Klik her og se vores databeskyttelsespolitik