Få tonede overarme, flad mave og stærke ben

Gennem målrettet træning, justeringer af spisevaner og hård disciplin kan du, sammen med mig, nå dit personlige mål inden sommerferien. Du får et energi-boost og du får styrket og tonet din muskulatur. Vi har i år indgået et samarbejde med Aarstiderne, så vi kan tilbyde en slankekasse til kampagnepris. Med slankekassen får du alt, hvad du skal bruge til sunde og varierede måltider i de 6 uger forløbet varer.

Motivationen bag Spring Challenge springer ud fra tanken om at blive den bedste udgaven af sig selv, når solen kommer tilbage igen. Udfordringen jeg giver deltagerne ligger ikke kun i den fokuserede træning, men også på at drikke nok vand, tage de sunde Omega 3 tilskud, spise antiinflammatorisk og at sove nok. Ved at følge Spring Challenge, vil du føle at du kan gå ud i solen med fornyet energi.

Spring Challenge er 6 ugers intensiv træning

• 2 gange om ugen på lukket hold med en stram plan og fantastisk musik
• 1 gang om ugen på valgfrit hold
• Reduceret pris på slankekassen fra Årstiderne
• Opskrifter på sund mad
• 2 x massage hos Jane (halv time)
• Individuel coaching for at opnå individuelle mål
• Masterclasses med Nicolai Back

Forløbet

Spring Challenge løber fra 8. maj til 16. juni og er en blanding af intensiv træning, coaching og sund mad. Man deltager på lukkede hver tirsdag fra 17.30-18.30 og lørdag fra 9.00-10.00. Detaljeret træningsplan udleveres ved start. Derudover vælger du at deltage på et valgfrit hold i løbet af ugen, planlægges sammen med Guro.
Guro vil stå for træningen, men der vil komme fokuserede timer med andre instruktører samt to master classes med Nicolai.

Tag en veninde under armen

Forløbet koster kr. 3.500 for medlemmer, og kr. 4.400 for ikke medlemmer, så du kan sagtens deltage med en veninde eller familiemedlem. Du tilmelder dig ved at købe medlemskabet ”spring challenge” i Mindbody systemet eller i app’en. Men skynd dig, der er et begrænset antal pladser.

Venlig hilsen
Guro

Kontakt mig på guro@mst-nordic.dk, hvis du har spørgsmål