Hvad er det nu mst er og hvorfor er det så godt?

De fleste af jer deltager på vores forskellige mst hold og mærker velværen i kroppen. Men hvorfor adskiller vi os fra de andre fitnesscentre i kommunen? Hvorfor hedder de fleste af vores hold mst? Og hvad er muskeloskeletal træning?

Med mst henvender vi os primært til voksne mennesker
Vi koncentrerer os om en træningsform, der langsomt styrker og smidiggør kroppen og giver en øget bevægelighed. Med mst træner man sine små skavanker væk, hvilket er ideelt til folk, der har været på arbejdsmarkedet en del år, hvor kroppen er slidt af enten tunge løft eller af at sidde forkert på en kontorstol.

mst træningsformen er en række simple øvelser. Og uanset om man vælger tempo eller styrke, er filosofien, at man selv kontinuerligt træner sine slid og små skavanker væk.

Få tonede overarme, flad mave og stærke ben til sommer!

Gennem målrettet træning, justeringer af spisevaner og hård disciplin kan du nå dit personlige mål inden sommerferien.
Guro inviterer til Spring Challenge, der er 6 ugers intensiv træning på lukket hold: 2 gange med Guro og en gang på et valgt hold. Derudover får du opskrifter på sund mad og individuel coaching først og sidst i forløbet. Forløbet koster 3500 for medlemmer og 4400 for ikke medlemmer.

Tilmeld dig Spring Challenge i Mindbody systemet og få kickstartet sommeren. Der er et begrænset antal pladser…

De der forbandede catslides…

Det er de små måtter, vi alle elsker at hade – men vi kommer ikke uden om, at det er en knaldeffektiv styrketræning, der har den fordel, at man får cardiotræningen med oveni.

Catslide er overvejende målrettet mod core (de dybe ryg og mavemuskler), der er grundlaget for god kropsholdning og balance.

Vidste du at mst rent faktisk er certificerede i træning med catslides?

Velvære i mst

Som noget nyt tilbyder vi nu Body All Mind kropsterapeutisk behandling ved Brian Dahl. Behandlingen kan lindre gener og smerter i kroppen og vil gavne dig, der ønsker at finde balancen mellem krop og sind.

Der fokuseres på at skabe en sund balance i din krop ved at sætte gang i kredsløbet. Lymferne aktiveres og der genskabes en gennemstrømning i hele din krop. Book via bookningssystemet eller på sms 22905264