Hvordan gør vi vores center endnu bedre?

Vi kan ikke takke jer nok for opbakningen til at vi så hurtigt kunne åbne vores mst nordic igen. Vi knokler på at gøre centret endnu bedre end før, hvor sund træning, velvære og fællesskab er i fokus.

For at opnå dette er alle jeres meninger og forslag vigtige, så vi vil snart dele nogle spørgeskemaer rundt, som vi håber I vil bruge fem minutter på at svare på. Det er selvfølgelig helt anonymt – I kan tage arket med hjem og aflevere det i kassen ved køkken-øen næste gang I kommer.

Personlig træning

Husk at vi tilbyder personlig træning i mst.

Det er aldrig for sent at øge sit velvære gennem kropslig-frihed. Med personlig træning er DU i fokus, og det er DIT velvære der bygges på via professionel træning målrettet i mod DIT behov.
Så kontakt os hvis du har brug for inspiration eller vejledning til din træning, så finder vi en tid til dig.

Thorax træning

Som I nok har bemærket, har vi nu fået etableret vores Thorax rum og er klar til at tilbyde en super effektiv holdtræning, der kombinerer intervaltræning på ThoraxTrainer med gulvøvelser.
Ulrich Ghiesler, grundlægger af ThoraxTrainer, giver masterclasser i Thorax kommende torsdag og lørdag morgen i mst nordic. Ulrich er læge og har været træner for det svenske ski landshold samt stået for dele af for Kronprinsens fysiske træning, da han skulle lave ironman i København

Der er begrænsede pladser, så se holdtider og book plads på mst-nordic.dk eller din app.

Vinter-smoothie

Vi skriver marts og det er koldt udenfor.
Hver morgen laver vi vores vinter-smoothie:

1 banan
1 avocado
2 håndfulde frosne blåbær
1 stort stykke ingefær
1 liter Rismælk
1 æggeglas EQ omega 3

Velvære i mst

Udover sved på panden er det også muligt at forkæle sig selv med div. behandlinger. Se opslagene i centret og book tid til japansk lifting, eller klassisk massage. Japansk lifting løfter og glatter og afspænder dit ansigt. Behandlingen har en afstressende effekt og giver et bedre velbefindende til hele.